• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı çekipte adet olamayanlar

Kumsall Denizz

Sağlıkla gel sürpriz yumurtam ❤
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
493
334
18
Herkese merhaba. 19 martta adet olmam gerekiyordu. Bugünüde sayarsam 3 gün geçti. Normalde tam zamanında olurdum. Adet olduktan yarım saat sonra karnım aşırı derecede agrır, ilaç içmeden geçmezdi. Dünden beri kasıklarımda agrı hissediyorum. Bıçak saplanıyor sanki.
Korunma yönteminden dolayı hamilelik olabilir. Ama şöylede bir durum var cuma günü test alıp yapmıştım. sabah ilk idrarla yapmadım. Diğer zamanlarda da 4 saat bekleyip sonra yapılması lazımmış. Ben alır almaz öğlen yaptım testi tek çizgi çıktı. Bu durumu yaşayan var mı? Bu ağrı karın ağrısından da betermiş. sürekli olsa doktora gidicem hemen ama ara sıra bşy batıyor sanki sonra geçiyor, tekrar başlıyor.

Son düzenleme:
Dün acile gitmedim.
Ama hala adette olmadım. Tüm adet belirtileri var ama bir türlü olamadım

bende aynı durumdayım da merak ettim açıkcası beliri var ama olamıyorum bugünle beraber 5. gün olacak gecikme

bende aynı durumdayım da merak ettim açıkcası beliri var ama olamıyorum bugünle beraber 5. gün olacak gecikme

Benim kırmızılar gelmişti daha sonra yazmamışım sanırım.
Bu arada hamilesiniz galiba hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Back