- 7 Ocak 2015
- 1.991
- 1.284
var kuşum bunda incede olsa çizgi var kan verdin miBiraz bekleyince bu sekilde oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var kuşum bunda incede olsa çizgi var kan verdin miBiraz bekleyince bu sekilde oldu
ay ne güzel bir örneksiniz yaa benimde şuan 1 gün kaldı regliye adet agrısı var bugün sanırım olucak diyorum belki sizin gibi olur inşallah gelmezBen bildiğin adet oldum sandım ped aldım adetten 1 hafta önce başladı gebelik olmadı diye üzüldüm umudumu kaybettim ama hamile oldugumu öğrendim
Yok hayır bugün idrar yaptım daha emin olmadan kan vermek istemedimvar kuşum bunda incede olsa çizgi var kan verdin mi
İnşallah kuzum bende çok bekledim bu günleri inan seni en iyi ben anlarım şimdide değerim yükselikcekmi kese görücek miyim kalp atışı duyucakmıyım stresi varay ne güzel bir örneksiniz yaa benimde şuan 1 gün kaldı regliye adet agrısı var bugün sanırım olucak diyorum belki sizin gibi olur inşallah gelmez
Canım arkadaşımın testi de senin gibiydi sonucu 80 küsür çıkmıştı. Bence kan verebilirsinYok hayır bugün idrar yaptım daha emin olmadan kan vermek istemedim
Acil de bakarlar mı acaba grip de oldum gitsem arada söylesemCanım arkadaşımın testi de senin gibiydi sonucu 80 küsür çıkmıştı. Bence kan verebilirsin
Acil de bakarlar mı acaba grip de oldum gitsem arada söylesem
Çok kasık ağrım var diyin. Gebelik şüpheniz olduğunu da söyleyim mutlaka betahcg isterlerAcil de bakarlar mı acaba grip de oldum gitsem arada söylesem
Evet bende gördjm canm hamilesin buyuk ihtimal betana baktırBiraz bekleyince bu sekilde oldu
Ben malesef adet oldum canım tutmadı bu ay artık diger aya kaldıBen ögrendim gebelik planlamıyorduk bekledigim adetten 3 gün önce falan bütün vücudum ağrıdı sızladı kafami kaldiramadim isten geliyordum direkt uyuyordum kafam kalkmiyordu yemegi esim hazirliyor cocukla esim ilgileniyordu o derece bu 4 5 gün sürdü.Sonra regli agrisi cekmeye basladim karnim o kadar agridi ki reglinin ilk günü gibi hele gögüslerim patlayacak gibiydi sürekli lavaboya gidiyordum regli geldi mi diye ama bunlar ben normalde regli olacagim zamanda da olan seylerdi hic ona yormadim ikisi birbirine cok benziyor tek fark birinde adet olunuyor birinde olunmuyor
Canım sen betana kesin baktırHanımlaar bişey sormak istiyorum dün erken gebelik testi yapıp yollamıştım size biz çizgi vardı bugün yine yaptım erken gebelikte yine aynı sekilde cıktı normal gebelik yaptım adetim geçtiği için onda daha silik çıktı nedendir acaba
Arada kalıyorum normal testte çıkmıyorr negatif cıkarsa hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorumCanım sen betana kesin baktır
Arada kalıyorum normal testte çıkmıyorr negatif cıkarsa hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum
Bende de silik silik çıkıyor hep o zaman beklesem mi biraz daha akşam kan testi verecektimCanım benim arkadaşımda öyle olmuştu adeti 1 hafta gecikmesine rağmen testte çıkmamıştı hatta erken gebelik testinde çıkmamıştı adeti 10 gün felan gecikti öyle çıktı sen ya kan ver yada tekrar 2 tane test daha al tekrarla
Bence beklemeyin verin kan en doğru sonucu o verir bide adetiniz 6 günü gecmemismiydi zatenBende de silik silik çıkıyor hep o zaman beklesem mi biraz daha akşam kan testi verecektim
Evet 6 gün gecikmem var geçen cumartesi olmam gerekiyorduBence beklemeyin verin kan en doğru sonucu o verir bide adetiniz 6 günü gecmemismiydi zaten
Tamam adetlerine duzenliymis zaten gebelik varsa beta da çıkarEvet 6 gün gecikmem var geçen cumartesi olmam gerekiyordu
İnşallah vardır seni.ilk defa böyle oldu.benimde 7 gün gecikmem var bugün kan verdim negatif çıktı. Adet söktürücü verdi doktor ama kullanmak istemedim. Dualarım seninleEvet 6 gün gecikmem var geçen cumartesi olmam gerekiyordu