Hamilelikle regl aynı belirtiler oluyor bende olucam sanmıştım ama hamile olduğumu öğrendim göğüs ucu hassasiyeti var mı peki sizdeBu ay yumurtlama gününü değerlendirdik adetime 2 3 gün var dün gece kasığımda baya ağrı vardı adet olucam galiba dedim bugünde belim çok agrımaya başladı adet sancısı bel ağrısı çekip hamile olduğunu ögrenen var mı
Canım ben 3 ay önce düşük yaptım o zamanda göğüslerimden anlamistm hamile odlugymu zaten ama 3 aydır benim göğüs ağrılarım geçmedi nedenini bilmiyorm ama göğsümde hala ağrı var oyuzden bisy diyemiyorum sadece sabahları kalktığımda gaz ve kasıkta ağrılarim oluyo ara sıra kasığımda kramplar giriyo ve belim sırtım agriyo sadece bunlar varHamilelikle regl aynı belirtiler oluyor bende olucam sanmıştım ama hamile olduğumu öğrendim göğüs ucu hassasiyeti var mı peki sizde
Bende adet olacakmış gibi oluyordum ama hamileymişim göğüs ağrısı ve adet sancısı vardı bendeBu ay yumurtlama gününü değerlendirdik adetime 2 3 gün var dün gece kasığımda baya ağrı vardı adet olucam galiba dedim bugünde belim çok agrımaya başladı adet sancısı bel ağrısı çekip hamile olduğunu ögrenen var mı
Yumurtlama gününüzü biliyorsanız 10. Gün teste çıkar diye düşünüyorum. Benimde yumurtalamadan başlayan adet ağrılarım oluyordu. 10. Gün test yaptım çift çizgi çıktı. 10. Günden sonra adet ağrılarım arttı. Ağlatacak şekilde dayanamıyordum hatta. Yerleşme ağrısıymış. Bide göğüs hassasiyetim çok fazla. Ağrılarım yeni yeni geçmeye başladı çok şükür. İnşallah sizde hamilesinizdirBu ay yumurtlama gününü değerlendirdik adetime 2 3 gün var dün gece kasığımda baya ağrı vardı adet olucam galiba dedim bugünde belim çok agrımaya başladı adet sancısı bel ağrısı çekip hamile olduğunu ögrenen var mı
İnşallah canım yumurtlamamın üzerinden 14 gün geçti 2 3 gün daha beklemeyi düşünüyorumYumurtlama gününüzü biliyorsanız 10. Gün teste çıkar diye düşünüyorum. Benimde yumurtalamadan başlayan adet ağrılarım oluyordu. 10. Gün test yaptım çift çizgi çıktı. 10. Günden sonra adet ağrılarım arttı. Ağlatacak şekilde dayanamıyordum hatta. Yerleşme ağrısıymış. Bide göğüs hassasiyetim çok fazla. Ağrılarım yeni yeni geçmeye başladı çok şükür. İnşallah sizde hamilesinizdir
Bendede ara ara gelen adet sancısı tek taraflı kasık ağrısı oluyo heralde adet olucam diyorm ama gelen bisy yok dahaBende adet olacakmış gibi oluyordum ama hamileymişim göğüs ağrısı ve adet sancısı vardı bende
Teşekkür ederim canım diğer hamileliğimde erken ögrenmistm ve çok yıpratıcı olmuştu oyuzden adetimin gecikmesini bekliyorum yoksa 3 4 önesinde bile cikiyo idrar testindeGeçmiş olsun canım erken gebelik testi yapabilirsin istersen 2-3 gün kalmış çıkabilir belki
HamilemisinzMeme ucu acım başladı adete on gün var
Adetime 8 gün var göğüs ucu hassaslaştı karnım sancıyor kasıklarım dolgun hissediyorum bir de aşırı halsizlik var gebelik olabilir miHamilelikle regl aynı belirtiler oluyor bende olucam sanmıştım ama hamile olduğumu öğrendim göğüs ucu hassasiyeti var mı peki sizde
Adete on gün var meme ucu acısı başladı bugün geçen ayda böyle olmuştu ama regl oldum bu ayda değilim sanırım zaten adet olunca aşılama naşlayacagızHamilemisinz
Adete on gün var meme ucu acısı başladı bugün geçen ayda böyle olmuştu ama regl oldum bu ayda değilim sanırım zaten adet olunca aşılama naşlayacagız
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah haber verirsen çok sevinirim merakla bekliyorum canım inşallah hamişsindirTeşekkür ederim canım diğer hamileliğimde erken ögrenmistm ve çok yıpratıcı olmuştu oyuzden adetimin gecikmesini bekliyorum yoksa 3 4 önesinde bile cikiyo idrar testinde
Olabilir canım belirtiler aynı oluyor zaten. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAdetime 8 gün var göğüs ucu hassaslaştı karnım sancıyor kasıklarım dolgun hissediyorum bir de aşırı halsizlik var gebelik olabilir mi
İnşallah canm sonucu yazarımRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah haber verirsen çok sevinirim merakla bekliyorum canım inşallah hamişsindir