Mrb bneim bugün gecikmenin 21. Günü 6.gün negatif çıkmıştı 1 ay önce hastaneye gittiğimde tsh yüksek çıkmıştı ama şuan kan vermeye gitmek istemiyorum vaka artış sebebi ile dün gece adet sancım başladı şiddetli bir şekilde regl iken aynı sancı olur sonra uyuya kaldım ara ara uyanıyordum bugün sabah yaki şuan hala devam ediyor lavaboya gittiğimde afedersiniz iç çamaşırımda kahverengi sarı gibi bi akıntı gördüm ama şuan kesildi sancım çok var ama sizde gebe olabilirmiyim test yapsam çıkar mı?
Evde gebelik testi yapsan varda şuan kesin çıkar belki de stresten de olabilir gebelik düşüncesi ile benmde 2 gün gecikti adet sancısı çekiyorum 5 gündür felan sanki negatifi görsek kafamız rahatlıycakta adet olcakmışız gönlünüze göre olur inşalllah istiyorsanız vardır bebiş
Evde gebelik testi yapsan varda şuan kesin çıkar belki de stresten de olabilir gebelik düşüncesi ile benmde 2 gün gecikti adet sancısı çekiyorum 5 gündür felan sanki negatifi görsek kafamız rahatlıycakta adet olcakmışız gönlünüze göre olur inşalllah istiyorsanız vardır bebiş