• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancıları

• Konu Sahibi Konu Sahibi klik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

klik

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
1.106
1
316
43
İstanbul
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ben her ay yaşadığım adet sancılarımdan bıktım artık.şiddetli karın ağrısı,bel ağrısı çekiyorum.benim yaşadıklarımı yaşayan bayanlar varsa acaba ne gibi çözümler önerirler?evlenince geçer dediler ama evleneli 4 ay olmasına rağmen geçmedi :(

mümkün oldugu kadar ayaklarinizi sicak tutun derler büyükler hep ne kadar dogrudur bilemiycem ama bende agri cekiyorum tek cagreyi agri kesicide buldum ilk iki gün agri kesici aliyorum yapilcak bisey yok bence baska

ben majezik kullanıyorum
iyi geliyor napayım o ağrıyı çekmektense mecburen ilaç kullanıyorum

ben majezik kullanıyorum
iyi geliyor napayım o ağrıyı çekmektense mecburen ilaç kullanıyorum

evet,bende majezik kullanıyorumda bazıları adetliyken hap içmek iyi değil diyorlar.o yüzden konuyu açtım buraya.acaba bitkilerle filan bu ağrıdan kurtulurmuyuz diye ? ..

öncelikle kadın doğuma gtmeni öneririm canım
kist ya da miyom olabilir buna baktırmalısın
ben de ilk regl oldugumdan beri adet sancısı çekenlerdenım hatta solugu hastanede alıp iğne vurdurmakta buluruz dayanacak gbi olmuyordum çnk.bana doktorum cataflam verdi günde 3 adet regl olmadan bir iki, gün önce tok karnına içiyorum regl oldugum gün de devam ilk defa agrılı olmadımzemuszemus

aynen bende adet sancısını çok aşırı ağrılı çekenlerdenim dr um ayakların sıcak tut diyor hep esasında yediklerimizlede alakalı oluyormuş adet sancılarının napim ya bu mereti olmadan önce acaip tatlı krizine giriyorum tatlıdan tut çikolataya ne bulursam atıyorum ağzıma...
bende majezik kullanıyorum genelde şimdi arkadaşımın tavsiyesi üzerine advil kullanıyorum ağrım hafifledi...
geçmiş olsun bayanlar...

bana şimdi dr lar doğum yapınca gecer dıyorlarkaydirigubbakcemile3

42 . yaşımdayım ben moral bozmak değil ama hala adet sancısı çekiyorum . sanırım bazı kadınların yapısı böyle arkadaşım....

tek çaresi majezik onu kullanmazsam ben iptal oluyorum :((((

Ben de aynı dertten muzdaribim ne yazıkk ki..
Ben cataflam alıyorum, sıcak su torbasını ayaklarıma koyuyorum sancıyı geçiriyor..
Papatya çayı da içiyorum ek olarak rahatlatıyor gerçekten...

cnm majezik agrı kesici benimmmm hayat kurtarıcım bu konu için..gerçektennnn dayanılmaz agrılarım oluyor...ilk iki gün majezik kullanıyorum agrımda olmuyorr adaetimde azalma yada çogalmada olmuyor..keisnlikle tavsiye ederim..benim ilk gün çok sancılı olur sadece ilk gün 3-4 tane majezik alıyorum ikinci gün 1-2 tane alıyorummm....ama agrım olmuyorrrr...bikaç kes ilaç almıyayımmm dedim ama dayanamadım geri aldım majezik..

benimde adet dönemlerim çok sancılı geçerdi.yataktan kalkamıycak derecede mecbur arı kesici içerdim ama doktora sordum mümkün olduğunca içme dedi.kendinizi sıcak tutun bide bitki çaylarıda iyi geliyo sancıya

majeziğinde mg'sini düşürdüler ya aprol fort kullanıyorum bende 500mg süppeeeer oluyor zemuszemus ...aprolda olmasa halim harap kaydirigubbakcemile4

bende aynı dert var evlendim geçmedi oglum olunca azaldı ama yinede majezik içmeden dayanamıyorum

benim de çok şiddetli oluyor ağrı kesici iğne vurulmadan atlatamıyorum ilk 2 günü, Dr. a gittim yapısal olduğunu söyledi çoğu bayanda da bu şekilde oldugunu.. regl günü gelmeden 4 gün önce sabah akşam majezik içmemi söyledi, majeziği diğer ağrı kesicilerden ayıran özelliği önceden içildiğinde ağrı oluşmadan ağrı yapan etkenleri yok etmesiymiş ve dr. da nasıl ki regl dönemi kendini hazırlıyorsa ağrı da onunla birlikde hazırlanıyor regl ile birlikte başlıyor demişti oyuzden 4 gün önceden ilaç içerek ağrıyı ortadan kaldırabiliyormuşuz :) tecrübeyle sabit ağrı aza iniyor fakat tam 1 kutu majezik yapıyor bu tedavi yöntemi her ay..ben 1 defa uyguladım, ağrım olduğunda 1 tane agrı kesici iğne kullanmak daha mantıklı geldi bana yada o şekil alıştığım içindir..

aynı dertten muzdarip olduğumdan baya dökmüşüm içimi heheh :kedi:
ağrısız günler... kaydirigubbakcemile2

Ben geçen ay ilk defa sorunsuz bir adet dönemi geçirdim.Onu da vücudumdan toksin atmak için kullandığım bitki çayına bağlıyorum.Adı İlvina form çayı.Eczaneden almıştım, incelmeye ve selülitlerin giderilmesine yardımcı oluyormuş diye. Düzenli olarak günde 2 fincan içtim. Selülitlerim azalıyor gerçi ek yöntemler de kullanıyorum ama bana bu çayın en büyük hediyesi ağrısız adet dönemi oldu.
Yalnız kullanacaklar dikkat etmeli, kesinlikle tansiyonu düşürüyor.
Ayrıca adet dönemine yakın kiraz sapı çayı içmenin de faydası olduğunu duydum.
Bunun haricinde eğer ağrılı regl olduysam, sıcak su torbası, buscopan ve nasıl arızaya bağlarsam bağlayayım şefkatli ve anlayışlı sevgilim iyi geliyor bünyemehihoyyyt

Back