• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet periyotlarım düzensizleşti

**garfield**

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.561
9
356
43
8 şubat 2010

8 Mart 2010

5 Nisan 2010

1 mayıs

29 mayıs

25 Haziran

24 temmuz

19 Ağustos

14 eylül

Son 2 aydır özellikle beklediğimden çok erken oldum. Doktorum bir sorun olmadığını söylüyor ama buraya yazdığım tarihlerden önce çok çok daha düzenliydi(dakikası dakikasına hatta).Son zamanlardan neden böyle oluyor anlamıyorum,bebek istiyoruz,stresten mi acaba? kafamçokkarıştı

selammm,
mayıs dışında öleee çok sekme olmamış aslında aradıki fark 15-20 gün olsaydı bence o zaman bir takım şeylerden şüphelenmem normaldi stresten olabilir doktorada gitmişsin kisttt vs olsaydı çıkardı kafana çoook takma canım Allah gönlüne göre versin

bence de sorun yok canım, 1-2 gün +- olaibilr onlar sorun yaratmaz...gayet iyi görünüyo...daha önce dakikası dakikasına oluyor idiyse o zaman bebek stresinden biraz oynamıştır düzeni...benim de dakikası dakikasına olur, ama bi kaç ay stres yaparsam o zaman hemen 1-2 gün oynar:) korkma yani:)

21 gunden once 35 gunden sonra olursan sorun ara ama gayet normal
mesela bnede 1 eylulde olduysam 26 eylulde tekrar oluyorum normalmıs yanı

Bence de normal görünüyo 21 günden az 35 günden çoksa doktora başvurmak gerek diye biliyorum. Benim de hep 24-25-26. günler olur tam dakikası dakikasına tutmaz yani her zaman.

hava değişimi psıkolojık sorunlar adetı hem erken hemde gec yapabılır saatı satıne olmaz yanı:)

Back