adet öncesi

tery06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
56
0
96
Rusya
arkadaşlar adet öncxesi inanılmaz sinirli ve huzursuz oluyorum etrafımdaki herkesi kırıyorum ama öyle yapmasam boğulacağım sanki nbiliorum bu biz kadınların ortak sorunu ama yok mu bir çözümü olan

çözüm Bulursan Banada Söyle Neden Böyle Oluyor. Doktorummmm.yardimm.

valla banada soyleyın bende o durumdayım.hatta esım ben o donemdeyken aslında senı bır kafese kapatmalı dıyo :) okadar agrasıf oluyorum yanı.

Ben aslında sinirli olmuyorumda bazen gecikiyor kalıyorum öle neden gecikti diye yani 10 gün geciktiği oldu ve ozaman gulyabani gibi oluyorum sinirli ve asabi :D

her kadin adet doneminde hormonlardan dolayi sinirli oluyor arkadaslara.s,ama bazilari bende dahil bunu daha yogun yasiyoruzlaelaelaelaelae
hatta sinirden ,gozumun ustundeki kasa bile kil oluyorum
ben cozumu papatya cayinda buldum arkadaslar:mymeka:
bakiyorum benim hormonlar dellenmeye basliyo hemen bi papatya salliyom gece yatmadan sabah kalktigimda iciyorum papatya sinirleri yatistiriyo bide su kadinlara ozel caylar var bazen onlardan iciyorum oda iyi geliyo sizde deneyin isterseniz:içelim::içelim:

umarım faydası olur arkadaşlar.genelde sakin bir yapıya sahip olmama rağmen adetten 5-6 gün önce bende acaip değişiklikler oluyor.alıngan asabi aklınıza ne gelirse.doktoruma danıştığımda bu durumun normal olduğunu öğrendim.adet öncesi 1 hafta önceden tuzu şekeri yağı azaltmam gerektiğini söyledi.Ve bitkisel çayları önerdi.inanın yapınca oluyor.süper bişey daha ekliyeyim.1 ay önce spora başladım.nasıl nezaman olduğunu hiç anlamadım.evdekiler de bu ay mrs.Hyde ile karşılaşmadıklarına mutlular.sevgiler...

Evet bende aynı durumdayım. Eşimle bu dönemlerde hem fikir olamıyorum çok gergin oluyorum, canım hep alttan alıyor ama sonra yaptıklarımdan dolayı üzülüyorum o bunları haketmedi diye...

umarım faydası olur arkadaşlar.genelde sakin bir yapıya sahip olmama rağmen adetten 5-6 gün önce bende acaip değişiklikler oluyor.alıngan asabi aklınıza ne gelirse.doktoruma danıştığımda bu durumun normal olduğunu öğrendim.adet öncesi 1 hafta önceden tuzu şekeri yağı azaltmam gerektiğini söyledi.Ve bitkisel çayları önerdi.inanın yapınca oluyor.süper bişey daha ekliyeyim.1 ay önce spora başladım.nasıl nezaman olduğunu hiç anlamadım.evdekiler de bu ay mrs.Hyde ile karşılaşmadıklarına mutlular.sevgiler...

iyi bir çözümmüş teşekkürler

papatya ve ada çayı tavsiye ederim bu durumda. özellikle ada çayının yatışırıcı etkisi vardır. ve adet döneminde ağrılarıda azaltır.adet olmadan 1-2 gün önce içmeye başlarsanız daha çok faydasını görürsünüz.yerimseniben

Dostlar son derece doğru önerilerde bulunmuşlar. Siz yine de lütfen jinekologunuza danışarak bu PMS mi onu öğrenin ve gevşetici bitki çayları ile doğru beslenme sistemini kullanın.
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı

Dostlar son derece doğru önerilerde bulunmuşlar. Siz yine de lütfen jinekologunuza danışarak bu PMS mi onu öğrenin ve gevşetici bitki çayları ile doğru beslenme sistemini kullanın.
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı

meltem hanım pms nedemek izah edermisiniz bir rahatsızlıkmı aydınlatırsanız çok sevinirim

PMS, premenstrüel sendrom, yani adet öncesi sendromu, adet kanaması öncesinde gelişen sinirlilik, vücutta şişkinlik, hassasiyet, gibi şikayetlerin kuvvetle hissedildiği bir dönemdir. Bu konuda önce jinekologunuz ile görüşmelisiniz.
Sağlıkla,
Dr. Meltem Kavcar Sırmalı
www.onlineterapist.com

Back
X