- 12 Aralık 2019
- 17.472
- 54.128
Sevgili kızlar, hepinize merhaba. Sizlere birkaç sorum olacak, cevaplayabilirseniz çok sevinirim. 1buçuk senedir bebek istiyoruz ama Allah daha nasip etmedi. Adetimin 16. Günü yani 4 martta yumurtlama akıntım oldu ancak bu akıntı 10 gün kadar sürünce bir ovülasyon testi alayım dedim. Çünkü normalde 1-2 gün sürer, biterdi. Her neyse. Bugün adetim 1 gün gecikmiş oldu. Birkaç gün önce hem ultra erken hem de normal gebelik testlerim negatif çıktı. Ben ısrarla ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum. Adet olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. Arada da çamaşırımda ıslaklık oluyor, adet oldum sanıyorum ama şeffaf geliyor. En son bugünkü ovülasyon testimin ve adetimin 23. Gününden beri yaptığım ovülasyon testlerinin fotoğrafını paylaşıyorum. T çizgisi C kadar koyu değil ancak ona çok yakın koyulukta çıkıyor. Size sorum -yaşayan varsa beni aydınlatsın lütfen- gebelik negatif, ovülasyon pozitif çıkıp da hamile olan var mı aranızda? Ovülasyon testleri gebelik belli eder mi? Umutlanmalı mıyım? Kan testi şu an vermek istemiyorum. Annem “Test için 10 gün geçsin adetinden” der hep. Eski usul yani Uzun bir yazı oldu, okuyup da cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var sanırım