• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi ve sonrasında kahverengi lekelenme

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Arkadaşlar merhaba;

Ben 3 yıllık evliyim, 1,5 senedir çocuk istiyoruz ancak olmadı, son 1 yıldır çok aşırı kanamam oluyordu, son 3 aydır bu kanama miktarı oldukça azaldı ve adetim başlamadan önce kahverengi kanama oluyor, biterken de kahverengi akıntıyla bitiyor, doktora çok sefer gittim, pkodan şüphelendi ancak kan değerlerim vs normal, bu kahverengi kanama beni çok korkutuyor, neden dolayı oluyordur sizce, pko ile alakası olabilir mi? :(

Arkadaşlar merhaba;

Ben 3 yıllık evliyim, 1,5 senedir çocuk istiyoruz ancak olmadı, son 1 yıldır çok aşırı kanamam oluyordu, son 3 aydır bu kanama miktarı oldukça azaldı ve adetim başlamadan önce kahverengi kanama oluyor, biterken de kahverengi akıntıyla bitiyor, doktora çok sefer gittim, pkodan şüphelendi ancak kan değerlerim vs normal, bu kahverengi kanama beni çok korkutuyor, neden dolayı oluyordur sizce, pko ile alakası olabilir mi? :KK43:
Aynı sorun bende de var burda biri cevap yazmamış ama sonra doktora gittiniz mi hala devam ediyor mu birde bebeğiniz oldu mu acaba

Back