aynı bende senin gibiydim adetten çok öncesi yıpratıyor o bekleme süreci biran önce olsam da kurtulsam diyorumgerçekten erkeklerin hiç değilse bir kere bunu yaşamalarını çok isterdim bizi anlasınlar diye çünkü erkekler bunu hiç anlamıyorlar bahane yarattığımızı düşünüyorlar
evet ben de katılıyorum:) ama onların canı böyle yansa varya bize dünyayı dar eder, etraflarında fır döndürürler öyle kendi hallerinde yaşayıp geçmez annelerine, sevgililerine, eşlerine, nazları geçen her kim varsa ona zulmedip acılarını hafifletmek için basbas bağırıp çağırırlar yani en azından benim ki öyle yapar aman aman vazgeçtim yaşamasınlar bu acıyı
evet ben de katılıyorum:) ama onların canı böyle yansa varya bize dünyayı dar eder, etraflarında fır döndürürler öyle kendi hallerinde yaşayıp geçmez annelerine, sevgililerine, eşlerine, nazları geçen her kim varsa ona zulmedip acılarını hafifletmek için basbas bağırıp çağırırlar yani en azından benim ki öyle yapar aman aman vazgeçtim yaşamasınlar bu acıyı
Evet canım bana uyku yapıyor ama,belkide kazn kaybından halsizlik çöküyordur bilemiyorum ama içince bir rahatlama bir rehavet duygusu sarıyor umarım sanada iyi gelir
aynı şeyler bendede var ek olrak şunu söyleyebilrim ki daha önce üzüldüğün nekadar olay varsa,sinirlendiğim ne kadar olay varsa,kötü günlerimin hepsi aklıma gelir ağlarım,kavgacı olurum ne bileyim yaa çocukluğuma kadar iniyorum o kadar yani
malesef canım bunun bir tedavisi yok..her kadında da aynı durum söz konusu değil malesef. ben de o dönemi çok ağır geçirenlerdenim hem psikolojik hem sancılı. tarçın ve papatya çayı içmeni öneririm tarçını sütlaç üzerinde yiyebilirsin o dönem kan şekeri düştüğü için aşırı gerginlik oluyor bana faydası olmuştu başkada çaresi yok malesef. allahın bi lütfu kadınlar için..
malesef canım bunun bir tedavisi yok..her kadında da aynı durum söz konusu değil malesef. ben de o dönemi çok ağır geçirenlerdenim hem psikolojik hem sancılı. tarçın ve papatya çayı içmeni öneririm tarçını sütlaç üzerinde yiyebilirsin o dönem kan şekeri düştüğü için aşırı gerginlik oluyor bana faydası olmuştu başkada çaresi yok malesef. allahın bi lütfu kadınlar için..
çiçekten böcekten mi bahsettim ben? madem böyle işe yaramaz görüyorsunuz bu kadar basit görüp de böyle nitelemeseydiniz....papatyanın, melisanın sakinleştirici olduğunu, adet öncesi belirtilerinin hafifletmede işe yaradığından hep bahsedilir, bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. bitkilerin bu gücünü bilen ve halkı bu konuda aydınlatan doktorlar televizyonda-gazetede röportaj veriyor herhalde hiç denk gelmediniz? neyse size ne doğru geliyorsa onu yapın...çiçekle böcekle de boşuna uğraşmayın...
ben tavsiyenize katılıyorum. bende her adet öncesi ve ilk 1- 2 gün mutlaka rezene çayı , papatya çayı - adaçayı içerim. inanılmaz rahatlatıyor. hem bedenen hem ruhen kendimi iyi hissediyorum. herkese de tavsiye ederim