• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet oncesi uyku hali

Aslihanugur

BirSenBirBenVarızAmaBideBebekOlsaNeGüzelOlurdu❣️
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
750
360
103
Merhaba kızlar uzun zamandır konu açmıyordum ama bu durum beni öyle yordu ki acmak istedim son zamanlarda aşırı uyku halim var özellikle akşamları saat 10 dan sonra esnemeye başlıyorum ve 11 de uyuyorum sabahları erken uyanıyorum ve son bir kaç gündür de aksam erken uyuyorm sabah 10 da kalkiyorm sonra öğlen de tekrar uyuyorum falan ve aşırı halsizlik var adetim pkolu oldugum icin çok düzenli degil ama gecen ay 13 bat tarihim bu ayda bekliyorm bakalım böyle yaşayıp gebe kalanlar oldu mu test yapmaya çekiniyorum çünkü uzun zamandir deniyoruz ve olmuyor yorumlarınızı bekliyorum simdiden teşekkür ler❣️🥰😘

Merhaba kızlar uzun zamandır konu açmıyordum ama bu durum beni öyle yordu ki acmak istedim son zamanlarda aşırı uyku halim var özellikle akşamları saat 10 dan sonra esnemeye başlıyorum ve 11 de uyuyorum sabahları erken uyanıyorum ve son bir kaç gündür de aksam erken uyuyorm sabah 10 da kalkiyorm sonra öğlen de tekrar uyuyorum falan ve aşırı halsizlik var adetim pkolu oldugum icin çok düzenli degil ama gecen ay 13 bat tarihim bu ayda bekliyorm bakalım böyle yaşayıp gebe kalanlar oldu mu test yapmaya çekiniyorum çünkü uzun zamandir deniyoruz ve olmuyor yorumlarınızı bekliyorum simdiden teşekkür ler❣🥰😘
Canım hakkında hayırlısı olsun bende de boyle bi durum olmustu ama ben d vitamını takviyesi aldım duzeldım . Belkı gebelıktendir ama muhtemelen vitamın degerlerndendir

Canım hakkında hayırlısı olsun bende de boyle bi durum olmustu ama ben d vitamını takviyesi aldım duzeldım . Belkı gebelıktendir ama muhtemelen vitamın degerlerndendir
Vitamin den olacağını pek sanmıyorum canım ya vitaminli yiyecekleri tercih ediyorum genelde balık et yerim yani bilemedim simdi

D vitamını günesten alıyorsun bılıyorsun degılmı sadece yemekle alakalı degıl yani . Umarım gonlunden gecen le alakalıdr
Yazın d vitamini eksikliği yaşarsam denize ve havuza giden biri olarak kendimi tebrik edeceğim 😂 gönlüm den geçen 2 senedir geciyor malesef😢

Yazın d vitamini eksikliği yaşarsam denize ve havuza giden biri olarak kendimi tebrik edeceğim 😂 gönlüm den geçen 2 senedir geciyor malesef😢
Zihnini rahatlat canım doktor takıbını bırakma pko varsa . Takdiri ilahı rabbım hayırlı bişekilde hayırlı zamanda nasıp etsın insaAllah zihninin rahat olmadıgını hep bebek odaklı oldugunu verdigin cevaplardan anlyabıluyorum bu sekılde hamıle olmasan bile psikolojik olrak bicok sey yasayabılırsın . Cocuk olması için zihnin ve bedenının rahat olması gereklı

Zihnini rahatlat canım doktor takıbını bırakma pko varsa . Takdiri ilahı rabbım hayırlı bişekilde hayırlı zamanda nasıp etsın insaAllah zihninin rahat olmadıgını hep bebek odaklı oldugunu verdigin cevaplardan anlyabıluyorum bu sekılde hamıle olmasan bile psikolojik olrak bicok sey yasayabılırsın . Cocuk olması için zihnin ve bedenının rahat olması gereklı
Benim doktorum cok ilgiszdi fazla bilgilendrmedi hsg bile vermedi bana ben araştırdım ondan snra virus çıktı gidemedim cekinmeye de kaldı öylece cocuk meselesini bir ay düşünmeden dursam diger ay muhakkak takıyorum nasl olacak hic bilmiyorum senin hamilelik ilk mi canim tebrik ederim saglikla alirsn inşallah kucağına

Benim doktorum cok ilgiszdi fazla bilgilendrmedi hsg bile vermedi bana ben araştırdım ondan snra virus çıktı gidemedim cekinmeye de kaldı öylece cocuk meselesini bir ay düşünmeden dursam diger ay muhakkak takıyorum nasl olacak hic bilmiyorum senin hamilelik ilk mi canim tebrik ederim saglikla alirsn inşallah kucağına
Tesekkur ederım canım amin insaAllah 🌺ilk olcak inşaAllah . Yumurta takıbı yaptırdın mı yumurtlaman oluyormu

O bende de oluyordu canım vitamin eksikliği. Bende de pko var. Pko lu olanlar düzenli spor yapmak zorunda ve sağlıklı beslenmek zorunda.

O bende de oluyordu canım vitamin eksikliği. Bende de pko var. Pko lu olanlar düzenli spor yapmak zorunda ve sağlıklı beslenmek zorunda.
Zorunda ama kac kisi dikat ediyordur ki ben pko oldugumu daha bir kac ay önce ogrendim adetlerim duzenliydi hic anlamadim adet olmayınca 1 ay ozamn anladım doktora gittim o doktorda ilgisz çıktı falan şuan hafiften ağrılar geliyor sanki adet olacağım sanırım 😢

Back