How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

adet öncesi sorunlar

cafsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
4
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır adet olmadan 1 hafta önce genital bölgemde kaşıntı ve yanma oluyor adet olduktan sonra geçiyor. Benim gibi sorun yaşayanlar var mı? Daha önce böyle sorunlar yaşamıyordum. Neden olduğu hakkında fikri olan var mıd:25:ır?

Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır adet olmadan 1 hafta önce genital bölgemde kaşıntı ve yanma oluyor adet olduktan sonra geçiyor. Benim gibi sorun yaşayanlar var mı? Daha önce böyle sorunlar yaşamıyordum. Neden olduğu hakkında fikri olan var mıd:25:ır?

Canm gecmis olsun.buna benzer bi sorun bended var galiba :( vajinismusu agustos ayinda yendim ve bi hafta sonra rwgl gunumdu surekli idrara cikma kisik kisik idrar yapma ve son damlalarinda acayip bi yanma ve aci oluyo wc cikiyorm tam ciktm oturucam derken bi daha wc kosuyorum simdi yine adet donemm hatta 2gun gecti ve yine ayni sorun var kasiklarimm patliycak gibi offff..yardimci olun arkadaslar nedir bu ya...

İdrar yolu enfeksiyonu. Doktora gidip tahlil yaptırın. Doktor sonuçlara göre ilaç verir. Ama gidin bir an önce böbreklere ilerlemesin.

Benim sorunum ne olduğunu bilemiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum. Mantar mı onuda bilemiyorum adet öncesi hep böyle oluyorum bir kaç aydır. Sanırım hormanal bir şey herhalde yinede teşekkür ederim.

Back