Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır adet olmadan 1 hafta önce genital bölgemde kaşıntı ve yanma oluyor adet olduktan sonra geçiyor. Benim gibi sorun yaşayanlar var mı? Daha önce böyle sorunlar yaşamıyordum. Neden olduğu hakkında fikri olan var mıdır?
Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır adet olmadan 1 hafta önce genital bölgemde kaşıntı ve yanma oluyor adet olduktan sonra geçiyor. Benim gibi sorun yaşayanlar var mı? Daha önce böyle sorunlar yaşamıyordum. Neden olduğu hakkında fikri olan var mıdır?
Canm gecmis olsun.buna benzer bi sorun bended var galiba vajinismusu agustos ayinda yendim ve bi hafta sonra rwgl gunumdu surekli idrara cikma kisik kisik idrar yapma ve son damlalarinda acayip bi yanma ve aci oluyo wc cikiyorm tam ciktm oturucam derken bi daha wc kosuyorum simdi yine adet donemm hatta 2gun gecti ve yine ayni sorun var kasiklarimm patliycak gibi offff..yardimci olun arkadaslar nedir bu ya...
Benim sorunum ne olduğunu bilemiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum. Mantar mı onuda bilemiyorum adet öncesi hep böyle oluyorum bir kaç aydır. Sanırım hormanal bir şey herhalde yinede teşekkür ederim.