• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi sendromundan kurtulmak için okuyun!

moncici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
5
0
86
Hatay
Bayanlar bana dr tarafından önerilen adet başlamadan 1 hafta önce çikolata,muz,kahve,cola,alkol alınmayacak kafein kısaca yok tuzlu yiyeceklerden uzak durulacak kuruyemiş,cips gibi amaç tuzu azaltmak bol su içilecek çay içilebilir ama açık çay içilecek bitki çayları içilse daha iyi olur tatlı ihtiyacınızı sütlü tatlılardan karşılayacaksınız bunlara dikkat ettim ve sakin bir dönem geçirdim içimdeki canavar şimdilik uyuyor en önemlisi tuz vücutta su tutulmasına neden olup ödem yapıyor umarım işinize yarar tabiki en önemlisi sizden değerlisi yok kafaya birşeyleri takmamaya çalışın düşünerek maalesef değişmiyor hiçbirşeyyy öpüldünüz

Ben bu saydıklarınızdan sürekli bi şekilde uzak yasıyorum,mesela hiç kola içmem(hatta gazlı hıc bı ıcecek),tuz tansıyonumdan dolayı uzak bana zaten ve cıps vs yemem,çayı da cok sevmem,kahvaltıda bır bardak o da acık olmak kaydıyla ama maalesef adet dönemım yaklastıgında tamamen baska bırı oluyorum :(

Ben adetim yaklasınca cok sinirli ve alıngan oluyorum sevgilimle bu dönemde tartısıyoruz bazen hemen adetin mi yaklastı yine diyor:D

kesinlikle katılıyorum. ben de bu saydıklarınızdan uzağım bazı sağlık sorunlarımdan dolayı. elimden geldiğince dengeli ve sağlıklı beslenen biriyim. ama ne olursa olsun adet dönemi bazı insanlarda özellikle duygusal kişiliklerde çok daha yoğun geçiyor maalesef.. ben elimden geldiğince konuşmamaya sevdiklerimi kırmamaya çalışıyorum yoksa sonradan pişman olacağım laflar bile edebiliyorum bazen.... zor valla :) sakin olmak lazım :) ...

adet öncesi senderomu bir ay sürse ben obez olurum kesinlikle doyma hissi kayboluyor çünkü:26:

30 yaş öncesi adet sancılarının çoğu karın bölgemizdeki kasların düzensiz kasılmasından oluyur. İşin içine bir de sindirim sistemi bozukluğu girince alt üst oluyoruz. Muz kabızlık yaptığı için evet o dönemde kullanılmamalı fakat içerisinde magnezyum gibi kas kasılmalarına iyi gelen minareller olduğu için günlük hayatımızda yediğimizde adet dönemimizi çok daha rahat geazlçirebiliriz. tabi ki herşeyin fazlası zarar :20:

Ben uzunca süredir yeşil çay tiryakisiyim diyebilirim,çok güzel ödem atıyor çok ta faydalı..
Ama adet öncesi ve dönemimde de acaip tatlı çekiyor canım..Karşı koyamıyorum çikolataya.
Normal zamanlarda versinler yüzüne bakmam,tatlıyla aram pek iyi değildir çünkü.
Ama adet dönemi manyaklaşıyorum...

yeşil çaya nasıl alıştınız yaa..ben bi türlü alışamadım...çok faydası olduğunu biliyorum içmek istiyorum ama midm bulanıyor:(

yeşil çaya nasıl alıştınız yaa..ben bi türlü alışamadım...çok faydası olduğunu biliyorum içmek istiyorum ama midm bulanıyor:(

Ben çaykur un bergamut aromalı yeşil çayını içine bol limon sıkarak şekersiz içiyorum.Mutlaka denemelisiniz..Sade kesinlikle içilmiyor ya da ben içemiyorum,mutlaka limonla tüketirim...Bi de bu demlikle daha da bi harika oluyo sankii
$bitki_cayi_ve_filtre_kahve_demleyici_2_fincan.jpg

Back