• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi pembe kanama ardından kahverengi parçalı akıntı normalmi

Nihavendd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
267
120
103
31
Kızlar bana bir akıl verin, 6aylık evliyim, 4 aydır da çocuk için uğraşıyoruz, ben polikistik özveri, adetlerim düzensizdir ve her adetten önce koyu kahverengi yapışkan, parçalı bir akıntı gelir sonrasadet kanamam başlar,gecen ay adet olduğum tarihten 3 - 4 gün önce ilişkiden sonra ilk defa pembepkanpembe geldi, çok az miktarda, hemen implantasyon geldi aklıma 2 gün falan sürdü, hatta cok umutlandım, gittim kirpiklerime baktım bazıları uçlardan birleşmiş falan, kesin hamileyim dedim ama sonra pembe kandan hemen sonrada normal adet öncemde olduğu gibi parçalı kahverengi akıntı geldi, bu birka gün sonra adet olacam demek ama o pembepkan kafamı karıştırdı, sizce hamile olabilir miyim

pembe kanamanın hamilelikle alakası yok. Parçalı da pek iyi değil. Endometriosis de oluyor genelde öyle

pembe kanamanın hamilelikle alakası yok. Parçalı da pek iyi değil. Endometriosis de oluyor genelde öyle
Benim her zaman adet öncesi parçalı akıntı gelir, yapışkan şeyler oluyor parça dediklerim, üç doktora gittim pco için üçünde bahsetmemişti endkmetriosisten

Hatta biri çikolata kisinn yok demişti sormadığım halde
Endometriosis gözle görünmüyor her zaman mikroskobik olabiliyor. Parçalar kan pıhtıları. Kan yeterli şekilde atılamadığında oluyor. Rahim şekli, yapışıklıklar da sebep olabilir. Ama tabii illa bir sorun olacak diye bir şey de yok.

Anladım, ben tekrar doktora görüneyim en iyisi çünkü tuhaflıklarım bitmedi bu ay hastalığım normalde dört gün sürmez daha uzun sürer, bu sefer dört gün sürdü, bir de herzamankinden farklı, daha cok kahverengi akıntı çok daha az kan, e dördüncü günden sonra da deli gibi göğüs uçlarım ağrımaya başladı, şimdide yumurtalıklarım ağrıyor, normalde adet öncesi olurdu bunlar o da her zaman değil bazen

Merhabalar yani buraya yazmak tanıdığım ınsanlara bırseyler sormaktan daha güzel olduğunu düşündüm o yüzden bır sorum olacak prolaktinim 34 ve ılac kullanmam gerekıyo fakat adetıme 5 gun kala kahverengı ve dıger gun sıldıgımde gelen pembe akıntım oldu ara ara ağrılarım oluyo adet sancısı ve bebek ıstıyoruz bu belırtıler ne olabılır acaba 😏teşekkür ederım

Back