Ne yaptın canim adet oldun mu ben hala adet olamadım o lekeden sonrakızlar benim adetime 2 gün var bugün peçeteyle silerken gördüm acık pembe kan geldi peçeteye cok hafif karnım agrıyor bu acaba yerleşme kanaması mı daha önce hiç böyle olmamıştı erken gelmezdi adetim tam gününde gelirdi.
idrar testi yap7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun
Suan lekelenme yok aynen kesildi daha 4 gun var reglime. Ama lekelenme icin benim durumum erkn degil miAdetime iki gün kala bu kanamadan şüphelenip test yaptım öyle ögrendim bende, kahverengi leke geldi çok az damla şeklinde aksama doğru tekrarladı , kırmızıları görürüm bu gidişle dedim agrilarim da vardı çünkü çok şükür çift çizgi gördüm. Siz de bekleyin biraz eğer sürekli gelen bi leke değilse ve kırmızıları gormezseniz test yapın, agrilarin olması normal adet agrisindan farkı yok çünkü gebelik belirtisinde.
Adetten bir hafta önce başlayabiliyormuş bu yerleşme kanaması, eğer kesildiyse test yaptır varsa eğer çıkar. Adet lekelenmesi olsaydı genel de kahverengi lekeden sonra gün içinde kırmızılara dönüyo ya da en geç ertesi gün döner , kesilme olmaz diye düşünüyorum adet kanamasından önce kahverengi leke gördüğüm de bu şekildeydi çünkü kesilme yoktu fazla geliyordu ve aksamına kırmızıları görüyodum bu süreçte agrilar artıyordu. Sen suan lekelenme yok diyorsun bi gün daha bekle sonra test yap :)Suan lekelenme yok aynen kesildi daha 4 gun var reglime. Ama lekelenme icin benim durumum erkn degil mi
Beliyorm bakalim insallah pozitif cikar cok istiyorm ama nasip tabikiAdetten bir hafta önce başlayabiliyormuş bu yerleşme kanaması, eğer kesildiyse test yaptır varsa eğer çıkar. Adet lekelenmesi olsaydı genel de kahverengi lekeden sonra gün içinde kırmızılara dönüyo ya da en geç ertesi gün döner , kesilme olmaz diye düşünüyorum adet kanamasından önce kahverengi leke gördüğüm de bu şekildeydi çünkü kesilme yoktu fazla geliyordu ve aksamına kırmızıları görüyodum bu süreçte agrilar artıyordu. Sen suan lekelenme yok diyorsun bi gün daha bekle sonra test yap :)
Cnm sonucun ne oldu benle aynı yasadıkarınBeliyorm bakalim insallah pozitif cikar cok istiyorm ama nasip tabiki
kızlar benim adetime 2 gün var bugün peçeteyle silerken gördüm acık pembe kan geldi peçeteye cok hafif karnım agrıyor bu acaba yerleşme kanaması mı daha önce hiç böyle olmamıştı erken gelmezdi adetim tam gününde