Merhaba. En alttaki lh testi en sonki mi? Baya net çıkmışadetime 2 gün kaldı ve 2 gündür ovülasyon testim pozitif gebelik testim negatif sol kasığımda sürekli ağrı yaşıyorum adet öncesi yaşadığım bi durum değil su gibi akıntım var kokusuz sizce sebebi nedir
Gebelik testiyle altındaki lh testide bugününMerhaba. En alttaki lh testi en sonki mi? Baya net çıkmış
Gebelik testinizde hayali bir çizgi var mı peki, resimde anlaşılmıyor. Işığa tuttuğunuz zaman görünüyor muGebelik testiyle altındaki lh testide bugünün
Gebelik testinizde hayali bir çizgi var mı peki, resimde anlaşılmıyor. Işığa tuttuğunuz zaman görünüyor muben göremedim
Yani ben göremedimGebelik testinizde hayali bir çizgi var mı peki, resimde anlaşılmıyor. Işığa tuttuğunuz zaman görünüyor mu
Gebelik testinizde hayali bir çizgi var mı peki, resimde anlaşılmıyor. Işığa tuttuğunuz zaman görünüyor mu
Ağrılarıma dayanamayıp doktora gittim betada negatif çıktı enfeksiyon varmış teşekkür ederim ilginiz içinAdet zamanı ovu pozitif olduğu halde adet gören de var gebe olan da. En iyisi adet gününü beklemek. Ve tekrar test yapmak. Hayırlısı olsun
Enfeksiyom varken ovu testi böyle olabiliyormuş demek. Bunu anladım vesilenle. Hayırlısı olsunAğrılarıma dayanamayıp doktora gittim betada negatif çıktı enfeksiyon varmış teşekkür ederim ilginiz için
Teşekkür ederimmEnfeksiyom varken ovu testi böyle olabiliyormuş demek. Bunu anladım vesilenle. Hayırlısı olsun