Adet öncesi negatif sonrası pozitif gören arkadaşlar var mı

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
423
57
13
25
Kızlar adetime dört gün kaldı.
Sabah sıkışık idrarla test yaptım hem kaset test yaptım hem de erken gebelik testi yaptım ama erken gebelik testinin markası farklıydı yani burada hiç duymadım ve çok uygundu dandik olabilir.
İki testim de negatif çıktı gram silik çizgi bile çıkmadı ve adetime dört gün kaldı o kadar çok moralim bozuk ki yani bu ay elimden gelen her şeyi yaptım dikkat etmeye çalıştım hamile kalabileceğimi düşünüyordum ama hamile kalamadım sanırım.
Hani böyle dört gün önce adeti gecik ip sonra pozitife dönen arkadaşlar var mı

Kızlar adetime dört gün kaldı.
Sabah sıkışık idrarla test yaptım hem kaset test yaptım hem de erken gebelik testi yaptım ama erken gebelik testinin markası farklıydı yani burada hiç duymadım ve çok uygundu dandik olabilir.
İki testim de negatif çıktı gram silik çizgi bile çıkmadı ve adetime dört gün kaldı o kadar çok moralim bozuk ki yani bu ay elimden gelen her şeyi yaptım dikkat etmeye çalıştım hamile kalabileceğimi düşünüyordum ama hamile kalamadım sanırım.
Hani böyle dört gün önce adeti gecik ip sonra pozitife dönen arkadaşlar var mı
Ben adetten önce kan testi vermiştim 1.93'tü beta'm. Yani umutsuzdum negatif sandım adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim

Ben adetten önce kan testi vermiştim 1.93'tü beta'm. Yani umutsuzdum negatif sandım adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim
Siz adetten önce vermenize rağmen bir 93 çıkmış yine bir varmış benim bu zamana kadar yaptığım bütün testlerin hepsi negatif

Siz adetten önce vermenize rağmen bir 93 çıkmış yine bir varmış benim bu zamana kadar yaptığım bütün testlerin hepsi negatif
1.93 negatif sayılıyor ya
Öyle mi ben baş ınca direk pozitif zannediyorum çünkü benim hep başında sıfır olduğundan

Öyle mi ben baş ınca direk pozitif zannediyorum çünkü benim hep başında sıfır olduğundan
5'in altındaki değer normalde negatif sayılır ama kendini bilen bir insan yani vücudunu tanıyan bir insan gebe olup olmadığını bilebilir mesela benim Beta HCG hamilelik yoksa 0.2'dir ama bazen yanıltabiliyor hormonlar nedeniyle yani ben velhasıl kelam 5'in altındaki değer negatiftir

Bende zoratin tedavisine başlamak istiyorum ama benimde kan verip kesinleştimem lazım öyle kullanmak istiyorum doktora ne demeliyiz ki kan vermek için? Yada kabul ederler mi
De ki ben tedaviye başlamak istiyorum ama hamilelikten şüpheleniyorum onlar da gerekli tahlilleri yapar

Bende zoratin tedavisine başlamak istiyorum ama benimde kan verip kesinleştimem lazım öyle kullanmak istiyorum doktora ne demeliyiz ki kan vermek için? Yada kabul ederler mi
Ben de şu an gebelik düşünüyorum normalde benim vücudum İlk ay gebe kalmaz da 2. ayı gebe kalır, çünkü 4 gebeliğimde de öyle oldu ilk çalışmamızda olmadı ikinci çalışmamızda oldu yani ilk ay olmuyor 2.ay oluyor. Ben de şu an çok ağır bir grip atlatıyorum sanırım covit'in farklı bir varyantı. Şu an kan testi versem bile çıkmaz ama mecbur olarak ilaç kullanıyorum yoksa hiç nefes alamam 😓

Back
X