adet öncesi mide sorunları ve karın ağrısı

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
kızlar benim adetten iki hafta önce başlıyo sıkıntılarım. terliyorum daralıyorum ateşler basıyor. ayaklarım hissizleşiyo karnım ağrıyo gazım oluyo midem zaten sıkıntılı iyice artıyo bu dönemlerde. mahvediyo beni. o kadar nane-kekik içiyorum ki çok iyi gelir diyolar ama geçmiyo sıcak su torbası ile geziyorum. huzursuzluk ve psikolojik sıkıntı yaratıyo bu durum bende. sizde de var mı varsa ne gibi şeyler yapıyosunuz bu durumda???:2::2::2:

Majezik ve buscapon içiyorum. Belirtiler başladığında da bol bol su içip, tuzu iyice azaltıyorum. Gaz yapacak yiyeceklerden uzak duruyorum. Civanperçemi içmek de işe yarıyor.

Majezik ve buscapon içiyorum. Belirtiler başladığında da bol bol su içip, tuzu iyice azaltıyorum. Gaz yapacak yiyeceklerden uzak duruyorum. Civanperçemi içmek de işe yarıyor.
teşekkür ederim. civanperçemini ben de denicem umarım rahatlarım...

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de adet döneminde mide gazından şikayetçiyim.

Bİr kere ayaklarını sıcak tutacaksın. Yaz günü de olsa birkaç gün çorap giyerek yat. Kesinlikle üşütmemek gerekiyor.

Stres baş düşmanı. Mide asitini artırdığı için daha gazlı dolayısıyla daha sancılı oluyorsun.

Söktürücü çaylar (adaçayı, rezene vb.) çok yararlı. Ben çok faydasını görüyorum.

Bir de buscopan adlı ilaç gerçekten gaz sorununu rahatlatıyor. Buradan bir arkadaş önermişti ben çok memnun kaldım. Ondan önce bildiğin tüm ağrı kesicileri kullandım. Hatta bir dönem apronaxa bağışıklık kazandım Bu ilaç iyi geldi.

Ağrın başladığında ayaklarına ve bacaklarının arasına sıcak su torbası koyabilirsin. Ama dikkat et torba rahme yakın olmasın.

olmamıııııııııı beeeeeen

en ağır şekliyle yaşıyorum adet öncesi sendromunu. ben artık bir yol buldum. majezike birkaç gün önceden başlıyorum içmeye işe yarıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…