Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fisfisfismerhaba sorum adet öncesi yaşadığım lekelenmeler adetime 10 gün kala lekelenme yaşıyorum bu yumurtaların kalitesiz olduğunu mu gösterir nasıl bir yol izlemeliyim
Merhaba benim reglim çok düzenlidir ve 28 günde bir olurdum. Geçen nisan ayında septum nedeniyle laparoskopi ve histeroskopi oldum. Ameliyatatn sonrada reglim düzenli geldi fakat bir kaç ay sonra aniden bir yumurtalık kisti oluştu ve iç kanama yaparak patladı o dönemdede hormonlrım ve reglim düzenliydi. Fakat 2 ay önce reglim 15 gün gecikti bu ayda 5 gün gecikti. Bende her regl öncesi ufak siyah dokular gelirdi ve ardından 6 saate reglim başlar ve kesilirdi. Fakat bu ay aralıksız 1,5 gün sadece kahve lekelerle o doku gibi şeyler geldi. Sonra bir gün tamamen herşey bitti ardından tekrar başladı bir gün bile sürmeden kahve kırmızı şekilde sürdü aynı gün bitti. Normalde 5 6 gün çok yoğun bir şekild hasta olurdum iki aydır bunla karşılaşıyorum 26 yaşındayım acaba erken menopoazamı giriyorum.
Merhaba,
Adetinizin 3.günü mutlaka bölgenizdeki jinekoloğa giderek hormon tahlilleri yaptırılmalısın, bununla birlikte olduğunuz amliyatın etkisini araştırmak amacıyla rahim filmi de çekilmesinde fayda vardır.
Saygılarımla,
Merhaba! Bana hidrosalpenks var demislerdi once baya buyuk dediler sonra kuculmus gibi dediler ben tamamiyla kendiliginden bundan kurtulabilirmiyim yoksa kuculmesi mumkun degil mi? Bu durumda tek care tup alinmasi mi gerekir yoksa baska caresi var mi? tesekkur ederim!
Merhaba Dr.OsmanOzgun.benim adet günüm normalde 24 ünde...yane 24 aralıkta adet gördüm...ocak ayında 14-15 inde bir gün pembe bir leke,ertesi gün açik kahverengi bir leke geldi... test yaptım negatif çiktı..bir kaç gün once kan testi yaptım sonuç 0.83..bugun 1 şubat ve adetim hala gelmedi....adet belirtileri daha yok...neden olabilir acaba
merhabalar ben 5 ay önce spralimi çıkarttım normalde yada spralliyken de adet olma sürem 24/28 gün arasında olmaktaydı geçen ay ve bu ay 30 günü geçiyo 32/30 oluyo birde bu ay 32 günde adet gördüm ilk gün normal geldi 2. gün azalarak kahve rengiye döndü 3. gün kesildi bunun sebebi nedir acaba birde adet olmadan 1 gün önce akıntım vardı eşimle bir çocuk daha istiyoruz bu düzensizlik ve kavrengi lekeler sorun olurmu eyer bir rahatsızlık varsa ne gibi önlem ala bilirim teşekkürler