Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba. Her ay duzenli adet olurum. Ancak adet baslangicim 19 Haziran olmasina ragmen kahverengi akinti gibi lekelenmem var. Nedeni ne olabilir ?
Simdiden tesekkurler
Kizlar merhaba. Her ay duzenli adet olurum. Ancak adet baslangicim 19 Haziran olmasina ragmen kahverengi akinti gibi lekelenmem var. Nedeni ne olabilir ?
Simdiden tesekkurler
Bazı aylar bende de oluyor adetten birkac gun once hatta bazen 4 gün önce kahverengi akıntım oluyor.Ilk başlar bebek sanmıştım.Biraz araştırdım bazen kistlerden dolayi olabiliyormus bazen de adetin belirtisi adet öncesi çözülme yazıyordu.
Ay bu işleri bir türlü çözemedim.bebek de olsa adet de olsa veya iltihap başka bişey hepsinde aynı akinti mi oluyor ki.benim xe adet tarihim 19 haziran.bir kaç gün önce sadece peçeteye pembe bir leke geldi bende de.kanama da değil yani.kadın olmak zor