Merhaba. Eşimle 1 senedir evliyiz ama ilk defa ağustos ayında bebek için denedik. 28`inde yumurtlama günümdü ve değerlendirdik. O zamandan beri karın ağrım kasık ağrım bel ağrım göğüs ağrım ve belden de sol bacağıma vuran ağrım vardı. 10 gündür devam ediyo sadece bu aralar ara ara gelmeye başladı. Bazen şiddetleniyo bazen şiddeti azalıyodu. Ki hiç böyle bir şey yaşamamıştım. (Yumurtlama zamanımı hissederim normalde ve 1-2 gün sürer.) Şuanda adetime 4 gün kaldı ama 2 gün önce tansiyonum baya düştüğü için sağlık ocağına gitmiştim ve dün sabahta kan vermemi istedi doktor. Bu gece öğrendim ki bhcg <2.30 yazıyodu. Sabahta doktora gitmeden önce sol kasığımda 5 dk içinde 3 defa bıçak saplanır gibi bi ağrı yaşadım ve 3. Nün ardından ağrım tek bir noktadaydı bunları ilk defa yaşıyorum. Doktora sorduğumda ise adet öncesi olabilir ama ağrıların devam ederse pazartesi yine bekliyorum seni dedi. Benim gibi böyle bir durum yaşayıpta hamile kalan var mı merak ediyorum siz neler yaşadınız benimle paylaşın lütfen sizce değerim de artma ihtimali var mıdır? Bana vakit ayırdığınız için de şimdiden teşekkür ederim.