kusura bakma cnm haftasonu girememiştim. şimdi benim şöyle başladı o lekelenmelerim, bi tane kimyasal gebelik yaşadım ertesi ay normal adet oldum ( adetlerim düzenlidir 28 günde bir ) sonraki aylarda adet kanamasından 4 5 gün önce kahverengi lekelenmeler gelmeye başladı. sonra normal adet kanamam başlıyordu. kist falan olmayınca hormon testi yaptırdım oda temiz çıktı. internette araştırmıştım benzer sorunu olanları birde internetten doktorlara falan sormuştum. progesteron eksikliğinin buna neden olacağını söylediler. ama benim doktorum o testi yapmadı gerek yok şu aşamada gebe kaldığın zaman yapılır dedi. ben bu durumdan ne kadar rahatsız olsamda ve üzülsemde konuştuğum pek çok doktor önemli bi durum olmadığını gebe kalmaya engel bir durum olmadığını söylediler. zaten sende yaptırmışsın hormon testi. gebe kalmana engel bir durum olsaydı o testte çıkardı o bakımdan için rahat olsun.
bana doktorum doğum kontrol hapı vermişti çözüm olarak ama ben gebelik düşündüğüm için kullanmadım. seninde durumun bana benziyor eğer kist miyon tarzı bişeyde yoksa hiç canını sıkma. gebelik düşünüyorsan ovulasyon testi al onunla dene faydasını görürsün. ben o şekilde ilk ay gebe kaldım şükür. rabbim sanada nasip etsin inşallah.