adet öncesi kahverengi akıntı

Ben bekarım. Şöyle bir problemim var. hergün ya alldays kullanmak zorund akalıyorum. Yada sürekli çamaşır değiştiryorum. Çünkü hergün sarı tuhaf bir akıntı var ve bu beni rahatsız ediyo. Doktora gitmektende hiç hoşlanmadıım için erteliyorum.. :(

arkadaşım sana da geçmiş olsun benim ara kanamam omuyo sadece adetten önce 5 gün süren lekelenmem oluyo sonra kanama başlıyo
bir de ben o lekelenme günümü mü adet başlangıcı sayıcam yoksa kanamanın olduğu günü mü???
ayyy çok karışık yaaa

valla canım ben kanama ne zaman oluyorsa o zamanı sayıyorum.lekenin geldiği tarihden saymıyorum anlayacağın.

alttan baktı canım :17:hiç aklıma gelmezdi başka bir şikayetimde yoktu sancı ,aşırı kanama v.s yani bu hafta tekrar gidicez çocuk yapmaya karar verdik acil olarak daha düşünmüyordum gerçi 5. yılımıza giriyoruz zamanı geldi bakarsan hayırlısı inşallah :71:

çok geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda bu dertlerden kurtulup, bebeklerimize kavuşuruz.
kadın olmak zormuş,Allah kolaylık versin.

Ben bekarım. Şöyle bir problemim var. hergün ya alldays kullanmak zorund akalıyorum. Yada sürekli çamaşır değiştiryorum. Çünkü hergün sarı tuhaf bir akıntı var ve bu beni rahatsız ediyo. Doktora gitmektende hiç hoşlanmadıım için erteliyorum.. :(

sen olsun yinede zorla kendini git mutlaka..akıntının rengi kokusu tipi önemli çünkü ihmal etme oldumu..gidince kendi kendine hep deki hergün yüzlerce göryolar benimkinin de digerlerinden bi farkı yok adam / kadın için de :) zaten senin muayenen daha kolay sadece çevresinden smear alır..git mutlaka oldumu..

canm yaa benim de hormon testim temiz çıktı yaptırmıştım ama diğer testten yaptırmadım heralde bilmiyorum ayrı mı yapılıyo o benim de bi sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum o yüzden mi acaba bana neler yapmam gerektüğini söyler misin??? çok kötü bi durum bende benek istiyorum artık sorunum ne olabilir ki..sen yaptırdın mı o testten??

kusura bakma cnm haftasonu girememiştim. şimdi benim şöyle başladı o lekelenmelerim, bi tane kimyasal gebelik yaşadım ertesi ay normal adet oldum ( adetlerim düzenlidir 28 günde bir ) sonraki aylarda adet kanamasından 4 5 gün önce kahverengi lekelenmeler gelmeye başladı. sonra normal adet kanamam başlıyordu. kist falan olmayınca hormon testi yaptırdım oda temiz çıktı. internette araştırmıştım benzer sorunu olanları birde internetten doktorlara falan sormuştum. progesteron eksikliğinin buna neden olacağını söylediler. ama benim doktorum o testi yapmadı gerek yok şu aşamada gebe kaldığın zaman yapılır dedi. ben bu durumdan ne kadar rahatsız olsamda ve üzülsemde konuştuğum pek çok doktor önemli bi durum olmadığını gebe kalmaya engel bir durum olmadığını söylediler. zaten sende yaptırmışsın hormon testi. gebe kalmana engel bir durum olsaydı o testte çıkardı o bakımdan için rahat olsun.
bana doktorum doğum kontrol hapı vermişti çözüm olarak ama ben gebelik düşündüğüm için kullanmadım. seninde durumun bana benziyor eğer kist miyon tarzı bişeyde yoksa hiç canını sıkma. gebelik düşünüyorsan ovulasyon testi al onunla dene faydasını görürsün. ben o şekilde ilk ay gebe kaldım şükür. rabbim sanada nasip etsin inşallah.

kusura bakma cnm haftasonu girememiştim. şimdi benim şöyle başladı o lekelenmelerim, bi tane kimyasal gebelik yaşadım ertesi ay normal adet oldum ( adetlerim düzenlidir 28 günde bir ) sonraki aylarda adet kanamasından 4 5 gün önce kahverengi lekelenmeler gelmeye başladı. sonra normal adet kanamam başlıyordu. kist falan olmayınca hormon testi yaptırdım oda temiz çıktı. internette araştırmıştım benzer sorunu olanları birde internetten doktorlara falan sormuştum. progesteron eksikliğinin buna neden olacağını söylediler. ama benim doktorum o testi yapmadı gerek yok şu aşamada gebe kaldığın zaman yapılır dedi. ben bu durumdan ne kadar rahatsız olsamda ve üzülsemde konuştuğum pek çok doktor önemli bi durum olmadığını gebe kalmaya engel bir durum olmadığını söylediler. zaten sende yaptırmışsın hormon testi. gebe kalmana engel bir durum olsaydı o testte çıkardı o bakımdan için rahat olsun.
bana doktorum doğum kontrol hapı vermişti çözüm olarak ama ben gebelik düşündüğüm için kullanmadım. seninde durumun bana benziyor eğer kist miyon tarzı bişeyde yoksa hiç canını sıkma. gebelik düşünüyorsan ovulasyon testi al onunla dene faydasını görürsün. ben o şekilde ilk ay gebe kaldım şükür. rabbim sanada nasip etsin inşallah.

aminn inşallah bana da kısmet eder Rabbim ben de ilk gebeliğimde dş gebelik yaşadım ameliyat oldum falan derken 1 seneyi geçti problemlerim bitmiyo daha da ççıkıyo
arkadaşım dua et bana da
kistim falan yok o yönden rahatım şükür
başka sorun da yok bebişim olmuyo hala

sana da geçmiş olsun arkadaşım
hemen doktora git bence
sar akıntı normal değil diye biliyorum
inşallah yoktur bi sorun

Back