• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET ÖNCESI KAHVERENGI AKINTI

melekler-engelchen

Çok yordun beni hayat
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
5.268
6.092
198
Merhaba Arkadaşlar.
Bende 4-5 aydır her ay adetin 20. günü başlayıp adet gününe kadar devam eden yaklasik 4-7 gün süren kahve rengi akinti var. Doktor sebep bulamiyor? Bende iki tane 1,5 cm lik miyom var. Doktor miyom sebep degil diyor. Sebep bulamiyor?
Aranizda kahverengi akinti sorunu yasayan varmi?
Sebep ne? Iyilesti mi sorun?

Merhaba Arkadaşlar.
Bende 4-5 aydır her ay adetin 20. günü başlayıp adet gününe kadar devam eden yaklasik 4-7 gün süren kahve rengi akinti var. Doktor sebep bulamiyor? Bende iki tane 1,5 cm lik miyom var. Doktor miyom sebep degil diyor. Sebep bulamiyor?

Merhaba Arkadaşlar.
bnde bi kac defa olmustu doktorum olabilir korkulcak bisey degil rahim dokulme yapiyo atiyo temizliyo demisti

Ben de adet bitiminden 8 gün sonra tekrar adet oldum her renk akıntı oluyor siyah kahve kırmızı .. canım sıkıldı bi doktora gidicem bakalım ne dicek ilk kez böyle oluyorum.

Back