Bugün aynısını yaşadım,benim de adetime 7 gün var ve düzenli adet olan giriyim,kahverengi lekelenme oldu bugün,çok şaşırdım,yerleşme kanaması mı bilemedim.test yapsam çıkmaz daha çok erken..hamilelik bekliyorum ama bakalım hayırlısıKızlar merhaba , 5 aydır çocuk istiyorum 28 günde bir düzenli adet görüyorum adetime 4 gün var bugün sabah kahverengi akıntı geldiğini gördüm adet olcam sandım ancak sonrasında sadece hafif kahverengimsi şeffaf akıntı gelmeye başladı. Bazıları implantasyon (tutunma) kanaması olabilir diyor ama bunu yaşayıp gebe kalan oldu mu ?
Karnımda belimde bacaklarımda ağrı var lekelenme basen çok nadir damla damla sizdede ağrı var mı ?Bugün aynısını yaşadım,benim de adetime 7 gün var ve düzenli adet olan giriyim,kahverengi lekelenme oldu bugün,çok şaşırdım,yerleşme kanaması mı bilemedim.test yapsam çıkmaz daha çok erken..hamilelik bekliyorum ama bakalım hayırlısı
Belimde inanılmaz bir ağrı var ne yapsam geçmiyor uzun süre ayakta kalamıyorum;(Karnımda belimde bacaklarımda ağrı var lekelenme basen çok nadir damla damla sizdede ağrı var mı ?
Yarın sabaha kadar bekleyip test yapmayı düşünüyorum adetime 2 gün kalmış oluyor zaten implantasyon kanaması ise testte belli olur diye düşünüyorum. Umarım pozitif olurBelimde inanılmaz bir ağrı var ne yapsam geçmiyor uzun süre ayakta kalamıyorum;(
Test yapıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum açıkcasıtest yapsana pamuğum, sabah ilk idrarı beklemene gerek yok varsa zaten çıkar, çok erken değil
Benim adetime 6 gün var..eğer benimki de implantasyon kanamasıysa yine de belli olurmu idrar testinde sence?Yarın sabaha kadar bekleyip test yapmayı düşünüyorum adetime 2 gün kalmış oluyor zaten implantasyon kanaması ise testte belli olur diye düşünüyorum. Umarım pozitif olur
Kuzum ben comfort erken gebelik testi diye bi test aldım 6 güne kadar %98 sonuç yazıyor tabiki hatalı olmalı ihtimalide var ama bi kaç gün daha beklemende fayda var derim . Bekle demek burdan çok kolay oluyor biliyorum günler geçmiyor ama kesin sonuç içğn biraz mecburuz bunaBenim adetime 6 gün var..eğer benimki de implantasyon kanamasıysa yine de belli olurmu idrar testinde sence?
Benim son birkaç aydır regl başlangıcım bu şekilde oluyor. Kırmızıya dönüyor sonra. Tabi inşaAllah gebeliktendir. Sadece o yüzden olmadığını vurgulamak istedim.Kızlar merhaba , 5 aydır çocuk istiyorum 28 günde bir düzenli adet görüyorum adetime 4 gün var bugün sabah kahverengi akıntı geldiğini gördüm adet olcam sandım ancak sonrasında sadece hafif kahverengimsi şeffaf akıntı gelmeye başladı. Bazıları implantasyon (tutunma) kanaması olabilir diyor ama bunu yaşayıp gebe kalan oldu mu ?
Sadece dün gördüm bugün hiç olmadı karın bel ve bacak agrılarım var bakalım hayırlısı neyse o olsunBenim son birkaç aydır regl başlangıcım bu şekilde oluyor. Kırmızıya dönüyor sonra. Tabi inşaAllah gebeliktendir. Sadece o yüzden olmadığını vurgulamak istedim.
AmiinnSadece dün gördüm bugün hiç olmadı karın bel ve bacak agrılarım var bakalım hayırlısı neyse o olsun
tesekkurlee hayırlısı neyse o olsun artıkKuzum ben comfort erken gebelik testi diye bi test aldım 6 güne kadar %98 sonuç yazıyor tabiki hatalı olmalı ihtimalide var ama bi kaç gün daha beklemende fayda var derim . Bekle demek burdan çok kolay oluyor biliyorum günler geçmiyor ama kesin sonuç içğn biraz mecburuz buna
merhaba test yaptınız mı acaba aynı belirtileri ben de yaşıyorumSadece dün gördüm bugün hiç olmadı karın bel ve bacak agrılarım var bakalım hayırlısı neyse o olsun
Ben de aynı şekildemerhaba test yaptınız mı acaba aynı belirtileri ben de yaşıyorum
Test yapmama gerek kalmadı bugün adet oldum canım…anlam veremedim bu hayatımda ilk kez böylesşne yaşadığım bel ağrısına ve adetten kaç gün önce olan hayatımda ilk kez yaşadığım kahverengi lekelenmeye…ben de hepsini gebeliğe yordum haliyde ama değilmiş…merhaba test yaptınız mı acaba aynı belirtileri ben de yaşıyorum
Kimyasal da olmuş olablr. Gecmis olsunTest yapmama gerek kalmadı bugün adet oldum canım…anlam veremedim bu hayatımda ilk kez böylesşne yaşadığım bel ağrısına ve adetten kaç gün önce olan hayatımda ilk kez yaşadığım kahverengi lekelenmeye…ben de hepsini gebeliğe yordum haliyde ama değilmiş…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?