Adet öncesi hamilelik belirtilerim

elikaince

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
78
93
38
29
9EB3565C-E616-4D5E-9C8D-0F07A3166F66.webp
Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş

Yazmayı unutmuşum ciddi bel ağrısı var ve çok sık acıkmaya başladım nerdeyse yiyorum hemen geri acıkıyorum gibi
Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Akıntınız var mıydı ? Kasık ağrınız tek taraflı mıydı ?

Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Akıntınız var mıydı ? Kasık ağrınız tek taraflı mıydı ?
Teşekkürler allah isteyen herkese nasip etsin kasık ağrım bi sağ bi sol sırayla ağrır gibiydi tek taraflı değildi o batmalar filan iki tarafa da oluyordu ve sanki orda bi boşluk hissi var gibi geliyordu akıntım da benim genelde olduğu gibiydi az beyaz bi akıntı çok değil sadece son iki gündür su gibi kıvamsız bi akıntı var

Merhaba canım insallah hamilesindir. Benimde adetime 2 gun kaldı bugun sabah afedersin vajinam da cok agrı hissettim kasıklarda batma oldu ama 5 dkkada gecti. Vajina agrısıda oldumu sende?

Merhaba canım insallah hamilesindir. Benimde adetime 2 gun kaldı bugun sabah afedersin vajinam da cok agrı hissettim kasıklarda batma oldu ama 5 dkkada gecti. Vajina agrısıda oldumu sende?
Yok bende olmadı sadece kasıklarda batma ve ağrı oldu oda yumurtlamadan itibaren vardı bugün adet günüm ağrı baya azaldı . Erken gebelik testi yaparsan sonuç verebilir aslında senin de ama yine de bekle bence ben yaparken kendimi negatif çıkacak üzülme diye diye yaptım ama çıkınca üzüleceğimi biliyordum

Yok bende olmadı sadece kasıklarda batma ve ağrı oldu oda yumurtlamadan itibaren vardı bugün adet günüm ağrı baya azaldı . Erken gebelik testi yaparsan sonuç verebilir aslında senin de ama yine de bekle bence ben yaparken kendimi negatif çıkacak üzülme diye diye yaptım ama çıkınca üzüleceğimi biliyordum
Evet o yüzdeb 2 gün daha bekliyim gelmesse adetim eger. Ama gelde bekle işte cok sabırsızım 😁

Eki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Canım benim de bat 29 Aralık iki üç gündür bir sağ tarafımda bir sol tarafta kasık ta iğne batar gibi ağrı sızı oluyor olunca da sürekli oluyor yani 3_5 kez üst üste ara ara oluyor göğüs uçlarımda kaşıntı da var akıntı olarak da beyaz süt kesiği gibi az miktarda akıntım var bide sanki canım ekşi tuzlu turşu gibi şeyleri daha çok istiyor heveslenmek istemiyorum çünkü iki buçuk yıllık evliyim çocuk istiyoruz olmuyor eşim tedavi gördü bende rahim filmi çektirdim şu an herşey normal üç ay daha bekleyin dedi doktor eşim hala ilaç ve iğne tedavileri oluyor daha önce çok test yaptım önceki aylarda bu ay günüm geçmeden test yapmamaya karar verdim senin nasıl oldu ne zaman başladı belirtilerin

Canım benim de bat 29 Aralık iki üç gündür bir sağ tarafımda bir sol tarafta kasık ta iğne batar gibi ağrı sızı oluyor olunca da sürekli oluyor yani 3_5 kez üst üste ara ara oluyor göğüs uçlarımda kaşıntı da var akıntı olarak da beyaz süt kesiği gibi az miktarda akıntım var bide sanki canım ekşi tuzlu turşu gibi şeyleri daha çok istiyor heveslenmek istemiyorum çünkü iki buçuk yıllık evliyim çocuk istiyoruz olmuyor eşim tedavi gördü bende rahim filmi çektirdim şu an herşey normal üç ay daha bekleyin dedi doktor eşim hala ilaç ve iğne tedavileri oluyor daha önce çok test yaptım önceki aylarda bu ay günüm geçmeden test yapmamaya karar verdim senin nasıl oldu ne zaman başladı belirtilerin
Valla benim yumurtlama dönemi başladı kasık batmaları ve o günden beri adet günüme kadar adet olacak gibi devam etti dediğin gibi bi sağ bi sol giriyordu göğüs kaşıntısı acısı da aynı şekilde o günden beri var ama farkı ben adetime 2 gün varken anladım kokulardan tiksinme ağız sulanması sık acıkma bel ağrısı filan artık farklı bu dediğim adetime 2 gün kala oldu bugün adet günüm olmadım ve kasık ağrısı tamamen geçti göğüs kaşıntısı arttı ağız sulanması arttı ağzıma metalik tat bugün geldi daha inş allah sana da hayırlısı ile nasip eder ben cuma günü kesin sonuç için kan testine gideceğim umarım test yanlış değildir benimde

Valla benim yumurtlama dönemi başladı kasık batmaları ve o günden beri adet günüme kadar adet olacak gibi devam etti dediğin gibi bi sağ bi sol giriyordu göğüs kaşıntısı acısı da aynı şekilde o günden beri var ama farkı ben adetime 2 gün varken anladım kokulardan tiksinme ağız sulanması sık acıkma bel ağrısı filan artık farklı bu dediğim adetime 2 gün kala oldu bugün adet günüm olmadım ve kasık ağrısı tamamen geçti göğüs kaşıntısı arttı ağız sulanması arttı ağzıma metalik tat bugün geldi daha inş allah sana da hayırlısı ile nasip eder ben cuma günü kesin sonuç için kan testine gideceğim umarım test yanlış değildir benimde
İnşAllah ikimizde kesin hamileyizdir canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😇🙏

Merhaba gaz sıkıntısı dediginiz nasildi acaba bende de adet oncesi olmayan belirtiler oldu belim ve gogsum agrimazdi cok fena agrim oldu bugun adet gunum ama testler negatif en gec ne zaman belli olurki kac gun daha beklemem lazim

Merhaba gaz sıkıntısı dediginiz nasildi acaba bende de adet oncesi olmayan belirtiler oldu belim ve gogsum agrimazdi cok fena agrim oldu bugun adet gunum ama testler negatif en gec ne zaman belli olurki kac gun daha beklemem lazim
Valla gaz sıkıntısı sürekli afedersiniz içimde gaz birikiyor ihtiyaç giderdiğinde hemen sonra tekrar gaz birikiyor . Benim adetten 1 gün önceki akşam erken gebelik testinde pozitif çıktı bazen geç döllenme olduğunda adet gecikmesinden 3 5 gün sonra çıkan da var tabi bilemiyorum

Back
X