• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi hamilelik belirtileri

Semrasss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
10
11
1
28
Kızlar merhabalar burda yeniyim. Öğrenmek istediğim bir şey var. 10 aydır evliyim. Artık bende bir bebek istiyorum. Bu ay ovülasyon dönemi dolu geçtiçi. Şuan adetime 6 gün var. Göğsümde aşırı ağrı ve şişlik var. Ve vajinada açık sarı kremsi bir akıntım var. Aşırı yorgunluk ve baş ağrısı var. Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Merhaba canım 10 aydır evliyim ben de 3 aydır deniyoruz bizde sana tavsiyem elinden geldiği kadar düşünme böyle şeyleri kafanı başka şeylerle meşgul et belirtilere yoğunlaşınca sonucu hayal kırıklığı oluyor stresten günün her ay geçmeye dengen bozulmaya başlıyor sen elinden geleni yap akışına bırak bu aralar bunları yaşayan birisi olarak söylüyorum inan çocuk sahibi olmak istediğin her ay adete yakın çoğu gebelik belirtisini hissedeceksin zaten

Merhaba canım 10 aydır evliyim ben de 3 aydır deniyoruz bizde sana tavsiyem elinden geldiği kadar düşünme böyle şeyleri kafanı başka şeylerle meşgul et belirtilere yoğunlaşınca sonucu hayal kırıklığı oluyor stresten günün her ay geçmeye dengen bozulmaya başlıyor sen elinden geleni yap akışına bırak bu aralar bunları yaşayan birisi olarak söylüyorum inan çocuk sahibi olmak istediğin her ay adete yakın çoğu gebelik belirtisini hissedeceksin zaten
Haklısın canım. Aslında akışına bırakmak lazım

Kızlar merhaba bat 04.10 fakat ben son 1 haftadır ilk gun kırmızı bugune kadarda pembe akıntı yasıyorum sadece peçeteye geliyor ama bugunde az bıraz kasık agrım var yerlesme kanaması mı kimyasal gebelik mı yoksa adet olucam da erken mı basladı anlamıyorum lutfen tectubelerınızı paylasırmısınız 1 yıldır bebek istiyoruz

Back