Adet öncesi göğüs hassasiyeti ile gebelik göğüs hassasiyeti farkı

bende göğüs hassasiyeti hiç olmazdı. zaten hamile olduğumu öğrendiğimde de olmadı. 6. haftadan sonra acımaya başladı benim göğüslerim.
illa herkeste olacak diye bir şey yok sanırım

bende göğüs hassasiyeti hiç olmazdı. zaten hamile olduğumu öğrendiğimde de olmadı. 6. haftadan sonra acımaya başladı benim göğüslerim.
illa herkeste olacak diye bir şey yok sanırım
Yok bu dediğimiz faklı bir durum tabiki illa herkeste olmuyor ama sizde göğüs hassasiyeti zaten hiç olmazmış. Her regl öncesi göğüs hassasiyeti yaşayan kadınlar bilir bu durumu yumurtlamadan sonra başlar adete yakın azalır ve adet olursun bu döngü hiç bozulmaz çok nadiren hassasiyet bitse bile hamilelik olabiliyor . Umarım anlatabilmişimdir😍

Normal süreçte adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşayıp hafifliyorsa evet adet olma ihtimali var ama ilk defa hassasiyet yaşıyorsanız hamile de olabilirsiniz. Benim kendi tecrübem sızlama ne zaman hafiflese adet oldum ama bu sizi umutsuzluğa düşürmesin bünyeden bünyeye fark var aynı şeyleri yaşayan arkadaşım o ay hamileydi
Normalde adete 1 hafta kala 2-3 gün ağrır geçerdi.
İlk defa ovülasyon testim pik olduktan 1 gün sonra başladı. Hatta ağrı sızı var göğsümün etrafına iğnelenme gibi şeyler oldu. Bugün bikaçkere iğnelenme oldu ama ağrısı hafiflemiş şekilde. Ovülasyon testlerimde son 2 gündür koyu çıkıyor. En alttaki 2 test dün ve bugünün. Umut var mı ki bilmiyorum. Çoook istiyorum ama tüp bebek yapmadan olmayacak gibi hissediyorum. Adete 4 gün kaldı.
20201222_170532.webp

İlk defa ovülasyon testim pik olduktan 1 gün sonra başladı. Hatta ağrı sızı var göğsümün etrafına iğnelenme gibi şeyler oldu. Bugün bikaçkere iğnelenme oldu ama ağrısı hafiflemiş şekilde. Ovülasyon testlerimde son 2 gündür koyu çıkıyor. En alttaki 2 test dün ve bugünün. Umut var mı ki bilmiyorum. Çoook istiyorum ama tüp bebek yapmadan olmayacak gibi hissediyorum.
Neden olmasın umudunu kaybetme ovülasyon testi yeniden koyulaşmis gebe olabilirsin 😊 erken gebelik testi yapabilirsin

Neden olmasın umudunu kaybetme ovülasyon testi yeniden koyulaşmis gebe olabilirsin 😊 erken gebelik testi yapabilirsin
Evet ovülasyon koyulaşınca umutlandım biraz ama adete yakın böyle olup adet olan çok olmuş:( bugün Normal kaset test yaptım ama 20 dk sonra fln çokk hafif bir çizgi çıktı. Dün akşamda yapmıştım ondada belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı, sabaha kuruyunca çizgi daha belli olmuş.Ama göğüs ağrım çook hafiflediği için umudumu sanki kaybettim gibi.
Allahım nasip etse keşke🤲🤲🤲

Evet ovülasyon koyulaşınca umutlandım biraz ama adete yakın böyle olup adet olan çok olmuş:KK43: bugün Normal kaset test yaptım ama 20 dk sonra fln çokk hafif bir çizgi çıktı. Dün akşamda yapmıştım ondada belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı, sabaha kuruyunca çizgi daha belli olmuş.Ama göğüs ağrım çook hafiflediği için umudumu sanki kaybettim gibi.
Daha adete 4 gün varmış ilk idrar ile erken gebelik testi yaparsan daha net sonuç alırsın. Hakkında hayırlısı olsun

İlk defa ovülasyon testim pik olduktan 1 gün sonra başladı. Hatta ağrı sızı var göğsümün etrafına iğnelenme gibi şeyler oldu. Bugün bikaçkere iğnelenme oldu ama ağrısı hafiflemiş şekilde. Ovülasyon testlerimde son 2 gündür koyu çıkıyor. En alttaki 2 test dün ve bugünün. Umut var mı ki bilmiyorum. Çoook istiyorum ama tüp bebek yapmadan olmayacak gibi hissediyorum. Adete 4 gün kaldı.
Eki Görüntüle 2745654
Erken gebelik testi yapın.bir de iki gun muhakkak ilişkiye girin ne olur ne olmaz :) benimde bugün adet günümdü ama olmadım.gofus hassasiyetim vardı azaldı.sizin gibi sanırım adet olucak gibi hissediyorum. Göğüslerde ağrı gidince adet olunuyor hep:(

Evet ovülasyon koyulaşınca umutlandım biraz ama adete yakın böyle olup adet olan çok olmuş:KK43: bugün Normal kaset test yaptım ama 20 dk sonra fln çokk hafif bir çizgi çıktı. Dün akşamda yapmıştım ondada belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı, sabaha kuruyunca çizgi daha belli olmuş.Ama göğüs ağrım çook hafiflediği için umudumu sanki kaybettim gibi.
Test yapınca lütfen yazarmisiniz buraya merak ediyorum sonucu yada adet olursaniz. Adetiniz geçmişiydi sizin

evet bende bu ay çok umutlanmıştım ama buradaki deneyimleri okuduğum kadarı ile benimde yarın adet olmam gerekiyor ve göğüs hassasiyetim çok azaldı sanırım bu ay da olmadı :(

Back
X