Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testiyle 5-6 gün önceden bile öğrenebilirsiniz arkadaşım öyle öğrendi14 ekim regli başlangıç tarihim 2-3 gün önce yapıp sonuç alan var mı yaa önerdiğiniz erken gebelik testi var mı ?? :)
İnşAllah yaaErken gebelik testiyle 5-6 gün önceden bile öğrenebilirsiniz arkadaşım öyle öğrendi![]()
Allah gönlümüze göre versin inşallah Kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşAllah yaa:)
Merhaba adetime 3 gün var test yaptım sizde silik çizgiyi görebiliyor musunuz14 ekim regli başlangıç tarihim 2-3 gün önce yapıp sonuç alan var mı yaa önerdiğiniz erken gebelik testi var mı ?? :)
Birşey var gibi ama yok gibi de bilemedim yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın varsa gidip kan tahlili verirsiniz. Elinizdeki test prodictor sanırım, bendekine benziyor ben yaptım bembeyaz çıktı bebiş falan yok bende malesefMerhaba adetime 3 gün var test yaptım sizde silik çizgiyi görebiliyor musunuz
Benim de 14 ekim:))) bekliyorum bakalım ne kadar dayanabileceğim14 ekim regli başlangıç tarihim 2-3 gün önce yapıp sonuç alan var mı yaa önerdiğiniz erken gebelik testi var mı ?? :)
Rabbim en kısa zamanda sizede isteyen herkese de nasip etsin inşallah mübarek kandil gecesinin yüzü suyu hürmetineBirşey var gibi ama yok gibi de bilemedim yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın varsa gidip kan tahlili verirsiniz. Elinizdeki test prodictor sanırım, bendekine benziyor ben yaptım bembeyaz çıktı bebiş falan yok bende malesef
Sanki bi çizgi varda biraz uzak gibi canım bi iki gün sonra sabah ilk idrarla yapMerhaba adetime 3 gün var test yaptım sizde silik çizgiyi görebiliyor musunuz
Amin İnşAllah canım ya çok dua etttim biraz önce bikaç çocuk sevindirdim İnşAllah hepimiz için bu ay hayırlı sağlıklıca bebek haberlerimizi alırızRabbim en kısa zamanda sizede isteyen herkese de nasip etsin inşallah mübarek kandil gecesinin yüzü suyu hürmetinebugün regl günüm olmadım inşallah olur
Ben adete 6 kala erken gebelik testi ile öğrendim çok silikti adete 2 kalaya kadar yaptım ve hepsi silik çıktı kan verdim 110 çıktı değerim o şekilde öğrendim surkeli hergun tekrar etmek lazım aynı çıkıyorsa normal kaset testte dahi gebelik var demek bende öyle oldu14 ekim regli başlangıç tarihim 2-3 gün önce yapıp sonuç alan var mı yaa önerdiğiniz erken gebelik testi var mı ?? :)
Gec döllenmeden dolayı diye bende 3/4 gün kala yapacağım İnşAllah bende görürüm ya hayırlı sağlıklıcaBen adete 6 kala erken gebelik testi ile öğrendim çok silikti adete 2 kalaya kadar yaptım ve hepsi silik çıktı kan verdim 110 çıktı değerim o şekilde öğrendim surkeli hergun tekrar etmek lazım aynı çıkıyorsa normal kaset testte dahi gebelik var demek bende öyle oldu![]()
Amin ecmain inşallahGec döllenmeden dolayı diye bende 3/4 gün kala yapacağım İnşAllah bende görürüm ya hayırlı sağlıklıca![]()
Sizin yumurtlama gününüz ne zamandı acaba ve regl gününüz ona göre test yapacağım da kendiminkiyle kıyaslayıpAmin ecmain inşallah![]()
14.cu gün yumurtlama gunumdu regl de 2 ekimdi ama ben erken öğrendim balım bata 6 kala erken gebelikte 5 tanede normal kaset tipi testte silik çizgi çıktı bata 2 kala da kanda öğrendimSizin yumurtlama gününüz ne zamandı acaba ve regl gününüz ona göre test yapacağım da kendiminkiyle kıyaslayıp![]()
MaşAllah Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım ❤14.cu gün yumurtlama gunumdu regl de 2 ekimdi ama ben erken öğrendim balım bata 6 kala erken gebelikte 5 tanede normal kaset tipi testte silik çizgi çıktı bata 2 kala da kanda öğrendim![]()
Öncelikle hayırlı olsun canıma sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar ben de adetine 1 hafta kala önce prodoctor erken gebelik testi inde silik çizgi ile sonra hemen ardından yine aynı gün normal gebelik testinde de silik çizgi görerek öğrendimilk test günü kan sonucu 54.10 çıktı, Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biz henüz keseyi görmedik perşembe görmeyi umut ediyorum
Eki Görüntüle 3142828
Çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun canıma sağlıkla kucağına al inşallahhiç belirtin oldu mu
Teşekkür ederim canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşAllah Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım ❤![]()