ya aynen benim de var.. çıldırıcam artık.. bambaşka bir insan oluyorum.. çok üzülüyorum böyle davrandıkça daoooof ki ne off.. doktorum bna bitkisel bir ilaç yazmıştı ama almadım nasıl oldugunu bilemedigim için yorum da yapamıyorum.. hem adet sancılarını hem de öncesindeki depresyonu azaltmak içindi.. noluur bir çözüm bilen varsa söylesin :95:
bende böyleyım aynen dedıgın gibi bambaşka biri oluyrm durup durup aglıyrm hırcınlarşıyrm herkesi tersliyrm. sevgılımle bıle her ay mutlaka ciddi anlamda kavagamız oluyor anneme babama çatıyrm. artık sevgılımde bıktı durumu anlatıyrm elımde degıl cok gergin oluyrm bu dönemlerde diyrum. bu durum senin elinde istersen sakin olabılrsın dıyor anlamıyor bile beni malesef keyfi yaptığımı düşünuyorlar bu dönemlerı bı çeken anlar(((((
bende böyleyım aynen dedıgın gibi bambaşka biri oluyrm durup durup aglıyrm hırcınlarşıyrm herkesi tersliyrm. sevgılımle bıle her ay mutlaka ciddi anlamda kavagamız oluyor anneme babama çatıyrm. artık sevgılımde bıktı durumu anlatıyrm elımde degıl cok gergin oluyrm bu dönemlerde diyrum. bu durum senin elinde istersen sakin olabılrsın dıyor anlamıyor bile beni malesef keyfi yaptığımı düşünuyorlar bu dönemlerı bı çeken anlar(((((
dogru söylüyorsun kendi elimizde degil bunu degiştirmek hormonlarımız çok çalışıyor ve kendımızı tanıyamıcak kadar sinirli olup başka insanları kırabiliyor yada bize söylenen herşeyi yanlış anlıyoruz ve bu dönem adet dönemınden 10 gün önce başladıgı için yavas yavas adet dönemıyle bırlıkte ortalama 15 gün sürüyor bu şekilde yaşamak zor gerçekten çözüm bulmalıyız bu sendromdan öte bence depresyon belirtisine benziyor çünkü bazı kadınlar hiç böyle seyler yasamazken bizler neden yasıyoruz sizce
bir arkadaşım adet sendromu için pasifloranın iyi geldigini gerginlgini azalttıgını söyledi şurubu çok etkili degilmiş hapı daha etkiliymiş kullanan varmı acaba hapıyla şurubu arasında ne fark var fiyat dısında
bende aynı durumları yaşıyorum. hatta bugün yarın hastalanıcağım için daha fazlalaştı. herşeye bağırıyorum bugün.
kendimi garip hissediyorum. sözlüm de durumu biliyor artık. her gün soruyor hastalandın mı? olunca rahatlıcak çünkü. bu ay çok sinirli deildim aslında ama bugün öyleyim. bi de hastalancağımdan bir gün önce ağlıyorum herşeye. sabah kahvaltımı hazırlarken durup dururken ağladım bugün. sanki kafam yerinde değilmiş gibi hissediyorum. gidip uyusam daha iyi olucak sanki.
canım bu dönemde zaten sen de bilirsin adet öncesi ve adet sendromu oldugunu.. o yuzden birşeye kızsan bile kafaya takcağın varsa da (yani içinden diyorsanki regl olmasam da kızardım üzülürdüm ben buna) hiç düşünme.. kendine söz ver .. de ki tamam madem normalde de üzülürdüm kızardım buna o zaman şu dönem geçsin sabredeyim ondan sonra veririm tepkimi, takaacaksam o zaman takarım kafaya de.. ben son çözüm olarak bunu buldum artık.. ertele üzülecegin şeyleri felan .. bir de bak bir arkadaş yazmış adaçayı için diye onu da içmeye başla birkaç gun öncesinden.. son olarak da sana kendini iyi hissettirecek neşeli canlı şarkılar dinle veya moralini düzeltecek olumlu bakmanı sağlayacak filmler izleeminim çok daha rahat geçecektir bu dönemler
bende işsiz ewde oturuyorum bide üzerine regl sendromu gelio patlamak üzereyim:S hayat nie bu kadar zor ya.
bir arkadaşım adet sendromu için pasifloranın iyi geldigini gerginlgini azalttıgını söyledi şurubu çok etkili degilmiş hapı daha etkiliymiş kullanan varmı acaba hapıyla şurubu arasında ne fark var fiyat dısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?