• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet öncesi çarpıntı yaşayan var mı??

Seleniko06

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
36
6
286
Ankara
kızlar 3 4 gün içinde adetim gelecek. göğüslerim falan davul gibi elbiselerime sığmıyor. iki gündür kalp atışlarımı hissediyorum göğsümde baskı var gibi, derin derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. arada geçiyor ama azıcık hareket etsem yine başlıyor. böyle bir şey yaşayan var mı? adetle ilgisi var mıdır bu durumun?

kızlar 3 4 gün içinde adetim gelecek. göğüslerim falan davul gibi elbiselerime sığmıyor. iki gündür kalp atışlarımı hissediyorum göğsümde baskı var gibi, derin derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. arada geçiyor ama azıcık hareket etsem yine başlıyor. böyle bir şey yaşayan var mı? adetle ilgisi var mıdır bu durumun?

bende hamilelikden once bu belirtiler olmusdu daha once hic yasamamistim bu belirtileri

canım bu ay benim de oldu böyle şikayetlerim hele bugün tavan yaptı hatta bayılma derecesine vardı ilk kez yaşadım...

Back