- 9 Ağustos 2020
- 402
- 185
- 28
-
- Konu Sahibi Tugraderya
Kan verdigim gün gittim yani kanı kadin doğum doktoru istedi ama ultrasonla bakmadı önce bı kanda bakalım dedi sonuç 1.2 çıkınca negatif dedi tabikiDoktora gittiniz mi ultrason kontrolü felan yaptırdınız mi
Merhaba umarım herşey gönlünce olsun. Benim iki gün kaldı reglime bende gecikme olursa öyle kan vericem belirtin var mımerhaba bende regle 1 gün kala kan verdim 0.100 çıktı şuanda gecikmenin 4.günü eğer salı gününe kadar regl olmazsam tekrar kadın doğuma gidip kan testi isticem
Erken gebelik testi alırsan eczaneden adete 2 gün kala gebeysen net sonuç cıkar büyük ihtimalleMerhaba umarım herşey gönlünce olsun. Benim iki gün kaldı reglime bende gecikme olursa öyle kan vericem belirtin var mı
Ya aslında bı yanım bugün test alıp yap diyor ama bı yanımda adet gecikmesi olursa yap diyor kararsız kaldım anlayacağınErken gebelik testi alırsan eczaneden adete 2 gün kala gebeysen net sonuç cıkar büyük ihtimalle
Ben dayanamaz yapardım heraldeYa aslında bı yanım bugün test alıp yap diyor ama bı yanımda adet gecikmesi olursa yap diyor kararsız kaldım anlayacağın
Benimde adetten 2 gün önce kanım 0.100 çıktı bugün 7. Gün oldu gelen giden yok 29unda sürüntü şeklinde 2 gün lekelenme oldu dün idrar testi yaptım negatifmerhaba bende regle 1 gün kala kan verdim 0.100 çıktı şuanda gecikmenin 4.günü eğer salı gününe kadar regl olmazsam tekrar kadın doğuma gidip kan testi isticem
Sanirim dayanamayıp bende yapacagimmBen dayanamaz yapardım heralde
karnımda ağrı yok sadece kasıklarım çok ağrıyor memelerim çok şiş ve acıyor hala regl olmadım bugün 5. günMerhaba umarım herşey gönlünce olsun. Benim iki gün kaldı reglime bende gecikme olursa öyle kan vericem belirtin var mı
yaptınız mı testSanirim dayanamayıp bende yapacagimm
Yaptım negatif malesef reglime iki gün kaldı olsa çıkardı bence cnku erken gebelik testi yaptım reglimi beklicem bakalım son bir umut belki vardıryaptınız mı test
Ben dayanamaz yapardım heral
Test yaptım malesef negatif erken gebelik testi olsa çıkardı diye düşünüyorum iki gün kaldı reglime vardır Allah'ın bir bildigiErken gebelik testi alırsan eczaneden adete 2 gün kala gebeysen net sonuç cıkar büyük ihtimalle
Test yaptım malesef negatif olsa çıkardı diye düşünüyorum iki gün kaldı reglime vardır Allah'ın bir bildigiBen dayanamaz yapardım heralde
Sonuç nedirTest yaptım malesef negatif olsa çıkardı diye düşünüyorum iki gün kaldı reglime vardır Allah'ın bir bildigi
Benimde adetime 5 gün kala 2.35 çıktı doktorum adetin gecikirse eğer tekrar test yaptır dedi sizce olabilirmi?Selamünaleyküm arkadaşlar. Bundan önceki postumda erken gebelik testi paylaşmıştım silik çizgi görmüştüm ertesi gün kan verdim beta hcg 1.2 çıktı kan verdigim gün adet olmama 6 gün vardı şuan 4 gün var. 6 kasım beklenen adet tarihim yani. Biliyorum bu sonuç negatif 5 ve üzeri gebelik sayılıyor ama kısaca anlatmak istiyorum. İki çocugum var ikinci gebeligimde adetim 7 gün gecikmisti kan vermiştim sonuç 1.20 çıkmıştı doktor negatif gebelik yok demişti 5 gün sonra yani gecikmenin 12. Gününde yine kan verdim beta hcg 26 çıkmıştı ve ondan sonrada düzenli bir şekilde artmıştı sağlıklı bir gebelik yaşamıştım. Suandada acaba yine aynı olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum fikirlerinizi yada eğer yaşayan var ise böyle bir durum paylaşır mısınız rica etsem şimdiden teşekkürler okuyanlara
Şöyle Bende de aynı şey var Adetime şu an 4 gün var kasık ağrım var Mide bulantım falan vardı dün test verdim işte 2.30 çıktı Doktorum bekle yükselir dedi 2 gün sonra tekrar tahlil ver dedi Sizce yükselir mi 2.30 değerimKan verdigim gün gittim yani kanı kadin doğum doktoru istedi ama ultrasonla bakmadı önce bı kanda bakalım dedi sonuç 1.2 çıkınca negatif dedi tabiki
Merhaba benimde adetlerim düzenlidir gecikmenin 6. Günü idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ertesi gün kan testi verdim <5.00 çıktı değer bugün gecikmenin 9. Günü sizce ne yapmam gerekiyo? Bu sonuç negatif ama yükselme ihtimali olabilir mi?Şöyle Bende de aynı şey var Adetime şu an 4 gün var kasık ağrım var Mide bulantım falan vardı dün test verdim işte 2.30 çıktı Doktorum bekle yükselir dedi 2 gün sonra tekrar tahlil ver dedi Sizce yükselir mi 2.30 değerim
Şöyle hani değer bir de 5 çıkmış 5'in Tabii ki yükselme ihtimali var Ona negatif demiyorlar zaten 5 değerini Bak mesela Benimki 2.30 çıktı Ona rağmen Doktor beni yükselme olabilir dedi bana iki gün sonra tekrar kan ver dedi Bence bir kan tahlili daha verinMerhaba benimde adetlerim düzenlidir gecikmenin 6. Günü idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ertesi gün kan testi verdim <5.00 çıktı değer bugün gecikmenin 9. Günü sizce ne yapmam gerekiyo? Bu sonuç negatif ama yükselme ihtimali olabilir mi?