• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi belirtiler...

Az önce dayanamadım test yaptım dayanamadım ama öncesinde 1 litre su içmiştim diyet yapıyorum da jgunde 3 4 litre içiyorum. Koca bir negatif çıktı.

Kan verme şansın varsa kan ver.
Ya da sabah testi tekrarla.
3 gün kala eşime süpriz yapıcam diye test yapmıştım ben çıkmamıştı. 3 gün geçince öğlen yaptığımda çıkmıştı.
Hatta makara yapıyoruz süpriz yaptırmadı bizim sinsi velet diye.

Çok sıvı tuketmissin ama idrar seyreliyor. Ben ilk bat günümde yapmıştım negatifti. 3 gün geçti. Gelen giden yok. Yine yaptım. Bu sefer inanılmaz silik çıktı. Şaşı olmuştum bakarken. Teste güvenemedim. Çok olumsuz yorum vardı hakkında. 2 gün sonra tekrar yaptım iki ayrı testle. Birinde yine silik, erken gebelik testi olan diğerinde net çıktı. Geç yumurtluyordum zaten. Sen de geç yumurtluyorsun galiba. Biraz bekle derim.
Canım allah razı olsun inşallah benm de öyle olur. Evet fazla sıvı tükettim dışarı çıkmıştım inanılmaz sıcaktı şu içmekten alikoyamadm kendimi. Ayda 2 kere yumurtluyorm. 20. Günde ve 27. Günde. Beklicem ya ne kaybederim ki inşallah vardır.

Mevsim geçişlerinde adet günlerinin 7 güne kadar sapması normaldir. Ama umarım gecikme sebebi hamile olmandır, eğer istiyorsan tabii...

Test yaptık herhalde çıkmadi. 2 seneden beri bunu bekleyen birisi için onca tedaviden psikilojik travmadan sonra adetin 1 gun bile geçmesi nasıl bir duygu biliyor musun? ?
Anlamıyorum derken yerme amacıyla yazmadım, gerçekten anlamıyorum bu biyolojik aşamaları..

Kan verme şansın varsa kan ver.
Ya da sabah testi tekrarla.
3 gün kala eşime süpriz yapıcam diye test yapmıştım ben çıkmamıştı. 3 gün geçince öğlen yaptığımda çıkmıştı.
Hatta makara yapıyoruz süpriz yaptırmadı bizim sinsi velet diye.
Yani adetin 3 gün geçince mi çıktı? ? Ben sanırım birkaç gün beklicem gelen giden olmazsa yaptricam testi

Kasık ağrısı ile birlikte yumurta akı gibi alıntı geliyor. Kimisinde şeffaf Kimisinde hafif sarımsı akinti. Parmak aranzda akinti uzaması gerekiyor .
benim hep öyle tarif ettiğiniz gibi ben ogluma adetten hemen sonra hamile kaldım acaba bende mi iki kere yumurtluyorum:) biraz daha bekleyin kan testi kesin sonuç verir ama gecikme en az bir hafta olsun yanilmayın umutlanip üzülmeyin.

Mevsim geçişlerinde adet günlerinin 7 güne kadar sapması normaldir. Ama umarım gecikme sebebi hamile olmandır, eğer istiyorsan tabii...

Sen bana da aynısını yazmıştın.
Totem yapalım kılıcbalıgının böyle yazdığı hamile olsun.

Bu arada konu sahibi, seni anlıyorum. Cidden zor bir süreç. Benim de 5 ay olmadı, 5 ay sonunda doktora gittim. 8 cm kist çıktı. Tüp bebek deneyelim pek ihtimal yok ama imkansız değil dendi. Biz de tüp bebeği bir kaç sene sonra yaparız deyip saldık kendimizi. Ovülasyon testi yapmadık, iki günde bir ilişkiyr girmedik,.ilişkileri not etmedim, aklımjza iyice olmayacak daha zamanı var fikri yerleşti. Yumurtlama günümde ilişki bile yokken hamile kaldım. Yumurtlama gününde ilişki olmadığını şurdan biliyorum, yumurtlama pazartesi oldu ve biz pazartesi sevişmeyi sevmeyiz.
Olacağı varsa olur psikoloji önemli.
Kafandan atmaya çalış. Sağlık sorunun yoksa o zaman olur. Hoş benim vardı, yine oldu.
Cidden olacağı varsa olur boşa üstüne düşüyoruz.

Bu arada bu üstüne düşme diyenlere kızıyorsun eminim. Ben Pokahontass Pokahontass üstüne düşmediğinde oluyor dediğinde kıza küfrediyordum. Haklıymış.

Yani adetin 3 gün geçince mi çıktı? ? Ben sanırım birkaç gün beklicem gelen giden olmazsa yaptricam testi

3 gün kala yaptım çıkmadı haliyle çünkü bebem sinsi.
Ondan sonra nasıl olsa yoktur deyip adet olmayı beklemeye başladım.
3 gün sonra yani testten 6 gün sonra bi bakayım hamile miyim yoksa lan dedim.
Baktım hamileyim.

benim hep öyle tarif ettiğiniz gibi ben ogluma adetten hemen sonra hamile kaldım acaba bende mi iki kere yumurtluyorum:) biraz daha bekleyin kan testi kesin sonuç verir ama gecikme en az bir hafta olsun yanilmayın umutlanip üzülmeyin.
Öyle yapicam canım çok sağol. Sen de 2 kere yumurtluyor olabilirsin. Ben yumurtlama ilaclarndan snra böyle 2 kere yumurtlamaya başladım

Bu arada konu sahibi, seni anlıyorum. Cidden zor bir süreç. Benim de 5 ay olmadı, 5 ay sonunda doktora gittim. 8 cm kist çıktı. Tüp bebek deneyelim pek ihtimal yok ama imkansız değil dendi. Biz de tüp bebeği bir kaç sene sonra yaparız deyip saldık kendimizi. Ovülasyon testi yapmadık, iki günde bir ilişkiyr girmedik,.ilişkileri not etmedim, aklımjza iyice olmayacak daha zamanı var fikri yerleşti. Yumurtlama günümde ilişki bile yokken hamile kaldım. Yumurtlama gününde ilişki olmadığını şurdan biliyorum, yumurtlama pazartesi oldu ve biz pazartesi sevişmeyi sevmeyiz.
Kafandan atmaya çalış. Sağlık sorunun yoksa o zaman olur. Hoş benim vardı, yine oldu.

Bu arada bu üstüne düşme diyenlere kızıyorsun eminim. Ben Pokahontass Pokahontass üstüne düşmediğinde oluyor dediğinde kıza küfrediyordum. Haklıymış.
Eminim ki öyledir bunu çevreden çok duyuyorum düşünme olur diye . Bu düşünmemeyi başarmayı çok istiyorum. Ama ben düşünmesem bile etrafımdaki insanlar bana bunu hatırlatıyor özellikle de kaynanam !!! 2 gun önce çıkistim dayanamadım. Eğer böyle sürekli sormaya devam edersen sana hiçbir şey anlatamayacağım dedim. Sustu hicbirsey demedi. Öyle işte. Gerçekten düşünmemeye calisicam hayırlısı diyorum ve bekliyorum yapacak birşeym de yok. Bu arada bizde yumurtlama günü ilişki yapmadık 1 gun yapmıştık. Bu ay da ilişkimz çok azdı yani. Önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim adet olayım da Bir an önce cekileym gözüyle bekledim hep .

3 gün kala yaptım çıkmadı haliyle çünkü bebem sinsi.
Ondan sonra nasıl olsa yoktur deyip adet olmayı beklemeye başladım.
3 gün sonra yani testten 6 gün sonra bi bakayım hamile miyim yoksa lan dedim.
Baktım hamileyim.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisi. Insallah bende bikaç gün snra size burdane adet oldum değil de hamileyim yazarım hayırlısıyla

Aaaaa çoktandır karşılaşmıyorduk, çok çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun bebiş :anneadayı::nazar:

Back