Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet öncesi belirtiler...
- Konu Sahibi mavikara
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
MasallahArkadaşlar daha adet olmadım. Hiçbir adet belirtim de yok. Bundan tam 15 gün önce yumurtladigima eminim. Sadece çok hafif bel ağrım var .
- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Neden maşallah dedin:)Masallah
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Ciddi misinnnnñ? ?? Şuan sadece hafif bel ağrım var. Hiçbir rahatsızlığım yok göğüs hassasiyeti çok az :) hamile miyim ki acaba . Yarın sabah yapicam test Allahın izniyleValla kardeş yumurtlayalı 45 gün oldu, hamile olduğumu öğreneli 30 gün oldu.
Hala belirtim falan yok terminatör gibiyim.
Demem o ki boşver belirtiyi test yap 15 gün önce yumurtladıysan zaten adet günün 1 gün geçmiştir.
- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Ciddi misinnnnñ? ?? Şuan sadece hafif bel ağrım var. Hiçbir rahatsızlığım yok göğüs hassasiyeti çok az :) hamile miyim ki acaba . Yarın sabah yapicam test Allahın izniyle
Afetlerin düzenli midir?
Ben "yok be hamile değilimdir de niye regl olmuyorum" diye bdvde kafa şişirmiştim.
Bu arada sıvı almadan iki saat çişini tut yap testi bekleme istersen zaten gecikme var.
- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 37
- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
Arkadaşlar daha adet olmadım. Hiçbir adet belirtim de yok. Bundan tam 15 gün önce yumurtladigima eminim. Sadece çok hafif bel ağrım var .
eee???
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Az önce dayanamadım test yaptım dayanamadım ama öncesinde 1 litre su içmiştim diyet yapıyorum da jgunde 3 4 litre içiyorum. Koca bir negatif çıktı.Afetlerin düzenli midir?
Ben "yok be hamile değilimdir de niye regl olmuyorum" diye bdvde kafa şişirmiştim.
Bu arada sıvı almadan iki saat çişini tut yap testi bekleme istersen zaten gecikme var.
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
:) Normal de adet öncem de vücudum agrirdı resmen. Şimdi hiçbirşey yok. Benm gibi olup da hamile olan var mı onu merak ettim. Hamile kalmak istiyorumYani Bize Tam Olarak Sorun Ne Hamile mi Olmak İstiyorsun Yoksa Adet Niye Gelmedi mi Nedir Yani
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Adetlerim öncesinde düzensizdi ama çok şükür 1 seneye yakın düzenli. Ama şöyle bi durum mu ayda 2 kere yumurtluyorm. Bu doktorum tarafından da onaylandı. 2 yumurtam oluşuyor. Ilk yumurtlamam adetimin 20. Gunu ikincisi 27. Günü çatlıyor. Öyle işte beklemedeyim bakalım.Afetlerin düzenli midir?
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Bekliyorum şuanlık test yaptım negatif. Hayırlısı bakalımZaten belirti olmuyor ki yani hamile kalmayı düşünüyorsanız, benim tek belirtim adet olmamak olmuştu. Diğerleri çok sonradan geldi.
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Kasık ağrısı ile birlikte yumurta akı gibi alıntı geliyor. Kimisinde şeffaf Kimisinde hafif sarımsı akinti. Parmak aranzda akinti uzaması gerekiyor .Yumurtladiginizi nasıl anlıyorsunuz merak ettim. yani akıntı falan mı oluyo nasıl oluyo benim bir evladım var hep te akintim vardır hiç anlaşılmıyor bende bu durum
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Valla bakalım wbeklicem sanırım biraz hayırlısıKan Testi Yaptır Bence En Garanti Sonuç
- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
Bekliyorum şuanlık test yaptım negatif. Hayırlısı bakalım
Çok sıvı tuketmissin ama idrar seyreliyor. Ben ilk bat günümde yapmıştım negatifti. 3 gün geçti. Gelen giden yok. Yine yaptım. Bu sefer inanılmaz silik çıktı. Şaşı olmuştum bakarken. Teste güvenemedim. Çok olumsuz yorum vardı hakkında. 2 gün sonra tekrar yaptım iki ayrı testle. Birinde yine silik, erken gebelik testi olan diğerinde net çıktı. Geç yumurtluyordum zaten. Sen de geç yumurtluyorsun galiba. Biraz bekle derim.
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Hiç anlamıyorum şu konuları. Geciktiysen test yaparsın, ya negatif ya pozitif... Yumurtladım geciktim ağrım oldu hiç böyle şeylerden de anlamam.
Test yaptık herhalde çıkmadi. 2 seneden beri bunu bekleyen birisi için onca tedaviden psikilojik travmadan sonra adetin 1 gun bile geçmesi nasıl bir duygu biliyor musun? ?