Testler dogru sonuc verebilirAdet oncesi bel agrisi gogus agrisi olmaz bende normalde bu ay acayip bel agrim oldu gogus agrim oldu cok fena ve renk degisimi oldu adetim 3 gun gecikti ama testler negatif ovulasyon testi ile denedik çatlamadan sonra 11.gun bugun ne zaman sonuc alirim kanda baktirmali miyim
Adette yasadigim seyler degil bu belirtiler aslinda ama gec dollenmeyse ne zaman belli olur kan verip olumsuz sonuc almaktan korkuyorumTestler dogru sonuc verebilir
Testler bozuk olabilir
Geç dollenme olabilir.
Yasadiklariniz adet belirtileri olabilir.
Ihtimaller bunlar. Bence kan verin kesinlessin.
Kan verin belli olur.Adette yasadigim seyler degil bu belirtiler aslinda ama gec dollenmeyse ne zaman belli olur kan verip olumsuz sonuc almaktan korkuyorum
Çatlamadan sonra 11. Günse bugün adetiniz 3 gün geçmemiş adetinize daha varAdet oncesi bel agrisi gogus agrisi olmaz bende normalde bu ay acayip bel agrim oldu gogus agrim oldu cok fena ve renk degisimi oldu adetim 3 gun gecikti ama testler negatif ovulasyon testi ile denedik çatlamadan sonra 11.gun bugun ne zaman sonuc alirim kanda baktirmali miyim
Çatlamadan sonra 11. Günse bugün adetiniz 3 gün geçmemiş adetinize daha var
12.günmüşÇatlamadan sonra 11. Günse bugün adetiniz 3 gün geçmemiş adetinize daha var
Ovulasyon testi kullanmışsınız ya pik gördükten 14 16 gün sonra adet olunur kaç günde bi adet oldugunuz önemli değilNasil yani 31 gunde bir adet görüyorum 3 gun gecti
Hadi yaa ben niye böyle hesapladim ozaman biraz daha bekleyeyim peki 14 mu 16 mi hangisini sayicamOvulasyon testi kullanmışsınız ya pik gördükten 14 16 gün sonra adet olunur kaç günde bi adet oldugunuz önemli değil
Yani bilemiyorum değişir o. Zaten hamilelik varsa yumurtlamadan 14 gün sonra testte çıkarHadi yaa ben niye böyle hesapladim ozaman biraz daha bekleyeyim peki 14 mu 16 mi hangisini sayicam
Pik dediginiz yumurtlama mi catlama miYani bilemiyorum değişir o. Zaten hamilelik varsa yumurtlamadan 14 gün sonra testte çıkar
Pik dediğim yumurtlama iki koyu çift çizgi. Bunu gördüğünüz günden 14 gün sonra test yapın varsa çıkar. Yoksa da adet olursunuz zatenPik dediginiz yumurtlama mi catlama mi
Ozaman bugun tam 14Pik dediğim yumurtlama iki koyu çift çizgi. Bunu gördüğünüz günden 14 gün sonra test yapın varsa çıkar. Yoksa da adet olursunuz zaten
Sizin durumunuz nedirPik dediğim yumurtlama iki koyu çift çizgi. Bunu gördüğünüz günden 14 gün sonra test yapın varsa çıkar. Yoksa da adet olursunuz zaten
Bende bebek sahibi olmaya çabalayanlardanım:)Sizin durumunuz nedir
Insallah kolayca olur yakin zamandaa ne zor işmişBende bebek sahibi olmaya çabalayanlardanım:)
En kisa zamanda olur insallahBende bebek sahibi olmaya çabalayanlardanım:)
Ustteki yorumu goremedim ondan tekrar yazdim kusura bakmayinEn kisa zamanda olur insallah
İnşallah canım hepimizinEn kisa zamanda olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?