• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi belirti yasamayip hamilelik denerken yasadim gogus agrisi renk degisimi oldu hamile olabilir miyim

Bambummm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
107
126
13
26
Adet oncesi bel agrisi gogus agrisi olmaz bende normalde bu ay acayip bel agrim oldu gogus agrim oldu cok fena ve renk degisimi oldu adetim 3 gun gecikti ama testler negatif ovulasyon testi ile denedik çatlamadan sonra 11.gun bugun ne zaman sonuc alirim kanda baktirmali miyim

Adet oncesi bel agrisi gogus agrisi olmaz bende normalde bu ay acayip bel agrim oldu gogus agrim oldu cok fena ve renk degisimi oldu adetim 3 gun gecikti ama testler negatif ovulasyon testi ile denedik çatlamadan sonra 11.gun bugun ne zaman sonuc alirim kanda baktirmali miyim
Testler dogru sonuc verebilir
Testler bozuk olabilir
Geç dollenme olabilir.
Yasadiklariniz adet belirtileri olabilir.
Ihtimaller bunlar. Bence kan verin kesinlessin.

Testler dogru sonuc verebilir
Testler bozuk olabilir
Geç dollenme olabilir.
Yasadiklariniz adet belirtileri olabilir.
Ihtimaller bunlar. Bence kan verin kesinlessin.
Adette yasadigim seyler degil bu belirtiler aslinda ama gec dollenmeyse ne zaman belli olur kan verip olumsuz sonuc almaktan korkuyorum

Çatlamadan sonra 11. Günse bugün adetiniz 3 gün geçmemiş adetinize daha var

Back