Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetten önce akıntı oluyor ama gebelikte de beyaz sümüksü akıntı oluyorSelam kızlar adetten bir hafta önce gelen beyaz parça parça gelen akinti normal mi?
Evet ya bende de ayni durum var suan regl olmama 5 gun kaldi dün sut beyazi akintim vardi ilk defa o kadar beyaz bir akinti gordumSelam kızlar adetten bir hafta önce gelen beyaz parça parça gelen akinti normal mi?
Oluyormuş adetten önce.. Varsada test yapın erken olanlardan çıkar varsa egerEvet ya bende de ayni durum var suan regl olmama 5 gun kaldi dün sut beyazi akintim vardi ilk defa o kadar beyaz bir akinti gordum
Pütür pütür mü homojen miEvet ya bende de ayni durum var suan regl olmama 5 gun kaldi dün sut beyazi akintim vardi ilk defa o kadar beyaz bir akinti gordum
Bende de var şu anSelam kızlar adetten bir hafta önce gelen beyaz parça parça gelen akinti normal mi?
Püfür Pütür pürüzlü mü yoksa homojen miBende de var şu anbat 9 mart
Wallahi hepsi desem yalan olmaz. Şu anda kremsi şeklinde beyaz bildgn el kremi kıvamındaPüfür Pütür pürüzlü mü yoksa homojen mi
Valla bilmiyorum canım ama o akıntı adet öncesi herkeste oluyormuş hem burdan birkaç kişi hemde kendi ablalarim falan adet öncesi beyaz akıntı görüyormuş..Wallahi hepsi desem yalan olmaz. Şu anda kremsi şeklinde beyaz bildgn el kremi kıvamında
Evet canm bende her adet öncesi sonrası her zaman olur. Bide gebelik belirtisi ile adet belirtileri aynı diyolar. En iyisi adeti beklemekValla bilmiyorum canım ama o akıntı adet öncesi herkeste oluyormuş hem burdan birkaç kişi hemde kendi ablalarim falan adet öncesi beyaz akıntı görüyormuş..
Merhaba regl oldunuz muBende de var şu anbat 9 mart
Benim de çok fazla belirtim vardı beyaz pürüzlü akıntı kasık ağrısı halsizlik ayaklarimin hep üşümesi ama regl oldum.Merhaba regl oldunuz mu
Su gibi şeffaf yapışkan olmayan akıntı ne belirtisi olabilir?Adetten önce akıntı oluyor ama gebelikte de beyaz sümüksü akıntı oluyor