Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam terside olabilir tutunduğu için kasık ağrısı olabilir test yaptınız mı kac gun var adeteMerhaba kızlar adet öncesi yapış yapış bi akıntı geliyor mu benm gelmiyordu bu aya kadar kasıklarım çok agrıyor tutmadı demi bebek yoksa böyle seyler olmazdı ? Siz bu durumu yaşadınız mı
Kimyasal gebelik test yapmadığınız taktirde asla farkına varmayacağınız bir gebelik. Gerçek döllenme olmuyor fakat beta salgılaması oluyor. İdrar testinde çıkıyor hatta kan testinde dahi çıkıyor. Fakat ilk 10 gün içinde kendiliğinden adet ile gidiyor. Dünya genelinde %80 kadın bunu yaşar hemde bir kaç defa yaşar fakat test yapmadıkları için farketmez zaten doktorlar gebelikten ve düştükten saymaz onu. Kimyasal gebelik sonrası hatta hamile kalmak daha kolay olur çünkü rahim daha iyi temizlenir. Akıntınız nasıl yapışkan onu anlamadım. Genelde yumurtlama dönemi olur öyle bir akıntı ama reglinize de az kalmışKimyasal nasıl oluyor
5 yıldır bu anı beklediyseniz emin olun anlarsınız hamile olduğunuzuKimyasal gebelik test yapmadığınız taktirde asla farkına varmayacağınız bir gebelik. Gerçek döllenme olmuyor fakat beta salgılaması oluyor. İdrar testinde çıkıyor hatta kan testinde dahi çıkıyor. Fakat ilk 10 gün içinde kendiliğinden adet ile gidiyor. Dünya genelinde %80 kadın bunu yaşar hemde bir kaç defa yaşar fakat test yapmadıkları için farketmez zaten doktorlar gebelikten ve düştükten saymaz onu. Kimyasal gebelik sonrası hatta hamile kalmak daha kolay olur çünkü rahim daha iyi temizlenir. Akıntınız nasıl yapışkan onu anlamadım. Genelde yumurtlama dönemi olur öyle bir akıntı ama reglinize de az kalmış
Akıntı için bişey diyemiyorum şuan. Bende herzaman ki gibiydi. Sadece 1 defa süt kesiği gibi akıntı geldi baya yoğun ben mantar sandım onu. Ama koku kasıntı VS yoktu. Tanığım doktora sormuştum ne olabilir ki bu kadar yoğun sanki mantar olmuşum da sökülmüş gibiydi. Acısız kokusuz kaşıntısız süt kesiği akıntı genelde hamile kaldındığı zaman olabiliyor dedi ama tabi yinede adet gününü bekle dedi. Bende hiç oralı olmadım. Zaten birdaha gelmedi öyle bir akıntı. Bende belki tek belirti bu diyebilirim. Diğer hersey her ay olanla aynıydı5 yıldır bu anı beklediyseniz emin olun anlarsınız hamile olduğunuzuama dediğiniz doğru çoğu kadın bu durumu farketmeden atlatıyor. Adetlerim saat gibi olduğu için ben anladım. Ama uzun sürmedi maalesef. 2 ay üstüste yaşadım. İlki adetim gecikmeden sonlandı. Onu adetimin 3. Günü hormon tahlillerim istendiğinde anladım. Henüz sıfırlanmamıştı. Diğeri geciktikten sonra sonlandı. İnşallah dediğiniz gibi bir daha ki sağlıklı olur. Akıntı da çoğu hamilelikte yaşanıyor, belirtilerden biri. Herkesin yapısı farklı tabi belirtiler farklılık gösterebiliyor.
Bende bacağa vuran bir kasık ağrısı vardı muazzam. Benim de ilk belirtim buydu. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Göğüs ağrısı da mı olmadı sizde?Akıntı için bişey diyemiyorum şuan. Bende herzaman ki gibiydi. Sadece 1 defa süt kesiği gibi akıntı geldi baya yoğun ben mantar sandım onu. Ama koku kasıntı VS yoktu. Tanığım doktora sormuştum ne olabilir ki bu kadar yoğun sanki mantar olmuşum da sökülmüş gibiydi. Acısız kokusuz kaşıntısız süt kesiği akıntı genelde hamile kaldındığı zaman olabiliyor dedi ama tabi yinede adet gününü bekle dedi. Bende hiç oralı olmadım. Zaten birdaha gelmedi öyle bir akıntı. Bende belki tek belirti bu diyebilirim. Diğer hersey her ay olanla aynıydı
Hayır olmadı. Normaldede olmazdı hamile kaldığım zamanda olmadı. Göğüslerim 6. Haftada başladı halada öyle aman aman acısı yok hani. Mesela benim her adet zamanı bacağım agırır dı oda ağırdı. Sivilcem herzaman çıkardı ozaman da çıktı. Yani ekstra gördüğüm süt kesiği akıntı dışında herşey aynı idiBende bacağa vuran bir kasık ağrısı vardı muazzam. Benim de ilk belirtim buydu. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Göğüs ağrısı da mı olmadı sizde?
Testin pozitif olması için daha erken biraz daha bekleyin inşallah olumlu sonuç alırsınızSelam kizlar benim yumurtlamadan sonra 7. Günüm bügün bendede ilk defa akinti oldu yumurtlama akina benziyo test negatif tabiki, hakimmizda hayirlisi insallah
Benim de tam aksine adet belirtilerimin hiçbiri olmadı. Ya işte her bünyede farklı seyrediyo. Sizde sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınızaHayır olmadı. Normaldede olmazdı hamile kaldığım zamanda olmadı. Göğüslerim 6. Haftada başladı halada öyle aman aman acısı yok hani. Mesela benim her adet zamanı bacağım agırır dı oda ağırdı. Sivilcem herzaman çıkardı ozaman da çıktı. Yani ekstra gördüğüm süt kesiği akıntı dışında herşey aynı idi
Insallah canim cok saolTestin pozitif olması için daha erken biraz daha bekleyin inşallah olumlu sonuç alırsınız
Amin insallah. Hamilelik belirtisi olmuyor ki zaten. Benim adet belirtisi olarak saydığım şeyler aslında adet olmadan 1 gün önce olan şeylerdi. Sadece eğer o ay yumurta kiste dönüştüyse ve adet ile atılacaksa kasıklarımda 2-3 gün önceden ağrı başlardı. Onun dışında günü güne saati bile şaşmayan adetim dışında hiçbişey yaşamazdım. Hamile olduğum ayda aynı şekildeydi. Yani nasıl insanlar hamilelk belirtisi yaşıyorum diyorlar ben gerçekten anlam veremiyorum. Ve gereksiz bilgi olarak buraya yazıyorlar. Dün bir yazı okudum kadın 3 sayfa adet belirtisi yazmış ilişki yaşadığı sabahtan itibaren hergün belirtilerini yazmış. Şaka gibi. Kişiden kişiye değişik gösterir bu durum. Hamilelik bile farklı mesela bir çok insan yerleşme kanaması yaşar. Bende olmadı. Hamileliği baş dönmesi bulantılı geçer bende hiç midem bulanmadı başım hiç dönmedi sadece yine 6. Haftadan itibaren uyku hali çok oldu oda bitti artık öyle uykumda gelmiyor. Yani herşey kişiden kişiye değişir. Ama Buarada sayfalarca hamilelik belirtisi var. Sonra adet oldum test negatif diye yazmışlar. İşte ya onay adet olursun aynı belirtilerle yada olmazsın bu kadar basit oysakiBenim de tam aksine adet belirtilerimin hiçbiri olmadı. Ya işte her bünyede farklı seyrediyo. Sizde sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza
İlişkiden itibaren belirti aramak da takıntı tabi ki. Siz şanslısınız hamileliğiniz kolay geçecek galiba. Benim adet öncesi sendromlarımla gebelik öncesi sendromlarım farklıydı. Bir başkasının daha da farklıdır. Ama sayfalara dökecek kadar olması bence de abartılıAmin insallah. Hamilelik belirtisi olmuyor ki zaten. Benim adet belirtisi olarak saydığım şeyler aslında adet olmadan 1 gün önce olan şeylerdi. Sadece eğer o ay yumurta kiste dönüştüyse ve adet ile atılacaksa kasıklarımda 2-3 gün önceden ağrı başlardı. Onun dışında günü güne saati bile şaşmayan adetim dışında hiçbişey yaşamazdım. Hamile olduğum ayda aynı şekildeydi. Yani nasıl insanlar hamilelk belirtisi yaşıyorum diyorlar ben gerçekten anlam veremiyorum. Ve gereksiz bilgi olarak buraya yazıyorlar. Dün bir yazı okudum kadın 3 sayfa adet belirtisi yazmış ilişki yaşadığı sabahtan itibaren hergün belirtilerini yazmış. Şaka gibi. Kişiden kişiye değişik gösterir bu durum. Hamilelik bile farklı mesela bir çok insan yerleşme kanaması yaşar. Bende olmadı. Hamileliği baş dönmesi bulantılı geçer bende hiç midem bulanmadı başım hiç dönmedi sadece yine 6. Haftadan itibaren uyku hali çok oldu oda bitti artık öyle uykumda gelmiyor. Yani herşey kişiden kişiye değişir. Ama Buarada sayfalarca hamilelik belirtisi var. Sonra adet oldum test negatif diye yazmışlar. İşte ya onay adet olursun aynı belirtilerle yada olmazsın bu kadar basit oysaki
Ah neler okuyorum burada. Saçım yağlandı göz bebeklerim büyüdü kirpiklerim karıştı diyip hamilelik belirtisi arayan insanlar dolu. Bazen dalga geçmek için yazdıklarına inanıyorum böyle şeyleri. Gerçek olduğuna inanmak dahi istemiyorum ama işte çoğu gerçekİlişkiden itibaren belirti aramak da takıntı tabi ki. Siz şanslısınız hamileliğiniz kolay geçecek galiba. Benim adet öncesi sendromlarımla gebelik öncesi sendromlarım farklıydı. Bir başkasının daha da farklıdır. Ama sayfalara dökecek kadar olması bence de abartılı
Saçım yağlandı mıAh neler okuyorum burada. Saçım yağlandı göz bebeklerim büyüdü kirpiklerim karıştı diyip hamilelik belirtisi arayan insanlar dolu. Bazen dalga geçmek için yazdıklarına inanıyorum böyle şeyleri. Gerçek olduğuna inanmak dahi istemiyorum ama işte çoğu gerçek![]()
Kimyasal gebeliği çok defa yaşamış olabilirsin. O pek gebelikten sayılmıyor. Yumurtlama sıkıntısı olan çok kişide onu yaşıyor. Kimyasal gebeliği gebelikten dahi sayma derim. Çünkü 10 gün içinde normal kanama ile gidiyor.Saçım yağlandı mıneyse inşallah Allah onlara da nasip eder de kurtulurlar bu tür şeylerden. Gerçekten kolay değil. Biz 5 yıl bekledik ve sonunda kimyasal oldu. Hayal kırıklığını tahmin edemezsin. O yüzden herkese dua ediyorum. Allah kimseye aratmasın.