Adet olup hamile olunabilir mi

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
716
273
103
Merhaba kızlar şimdi benim bu ay şüpem vardı belirtilerim vardı daha önce bikere hamilelik geçirdim onuda göğüs uçlarım siyahlaşınca anlamıştım bu ay yine onu yaşadım başka şeylerde vardı kesin oldu demiştim sonra adet oldum 3 gün tam olarak adet gördüm sonra birden net bi şekilde kesildi leke bile gelmedi normalde 7 gün falan oluyorum. Acaba hala bir ihtimal olabilir mi

Merhaba kızlar şimdi benim bu ay şüpem vardı belirtilerim vardı daha önce bikere hamilelik geçirdim onuda göğüs uçlarım siyahlaşınca anlamıştım bu ay yine onu yaşadım başka şeylerde vardı kesin oldu demiştim sonra adet oldum 3 gün tam olarak adet gördüm sonra birden net bi şekilde kesildi leke bile gelmedi normalde 7 gün falan oluyorum. Acaba hala bir ihtimal olabilir mi
Test yapınca haber veririmisin bende merakla bekliyorum çünkü

Suan ben o durumdayım . Test negatif çıkmıştı 5 gün gecikmem vardı bu gün adet oldum normalde çok ağır geçer dönemim bu sefer açık pembe bir kanama oluyor . Ve ağrım olmamasına rağmen tansiyonum düşüyor. Anlam veremedim bir gariplik var acildeki doktor da hiç bakmadı doğru düzgün . Poliklinikte de en yakın randevu ayın 23 ünde . Hic tansiyonum düşmezdi o kadar ağır geçirmeme ve calisiyor olmama rağmen.
Ya tabii azalma olmuş yani normal şekilde zaten imkansıza yakın da. Demek istediğim eğer adetinizde farklılık varsa olabilir

Üzerine görme diye bi tabir var eltim 3 ay regl olmuştu bu yüzden anlamadı sonra kesilfi 4 aylık hamileydi 😂

Suan ben o durumdayım . Test negatif çıkmıştı 5 gün gecikmem vardı bu gün adet oldum normalde çok ağır geçer dönemim bu sefer açık pembe bir kanama oluyor . Ve ağrım olmamasına rağmen tansiyonum düşüyor. Anlam veremedim bir gariplik var acildeki doktor da hiç bakmadı doğru düzgün . Poliklinikte de en yakın randevu ayın 23 ünde . Hic tansiyonum düşmezdi o kadar ağır geçirmeme ve calisiyor olmama rağmen.
Belki yerleşme veya hamilelik sırwsında o bahsettiğim kanama oluyordur. Kan verseniz olmaz mı yani imkanınız varsa kesin sonuç alırsınız

Yarın vereceğim inşallah bakalım biraz zaman geçsin dedim üzerinden en azından 4 -5 gün yükselme varsa belli olur en azından bakalım

Bu konudan bende müzdaribim iyiki açmışsın bu konuyu banada yardımcı olacaksın inanki 🥰
Bende bende 5 gün sürer normalde bugün 3. Gün kesildi resmen ama yok sanırım öyle keyfine kesildi galiba 😅

Eklentiler

• IMG_1222.webp
    IMG_1222.webp
    111,5 KB · Görüntüleme: 62
Bende bende 5 gün sürer normalde bugün 3. Gün kesildi resmen ama yok sanırım öyle keyfine kesildi galiba 😅
Emin olamıyorum ki annemde kayın validemde ilk 3 ay adet oluyorlarmış . Bu da ister istemez insana ümit veriyor . Rabbim yardımcımız olsun . Insallah isteyen herkesin hemencik olur.

Bugün de konu açmışsınız böyle yaparsanız psikolojiniz bozulur zaten hamile olsanız adet olmazsınız testte de çıkar

Emin olamıyorum ki annemde kayın validemde ilk 3 ay adet oluyorlarmış . Bu da ister istemez insana ümit veriyor . Rabbim yardımcımız olsun . Insallah isteyen herkesin hemencik olur.
Onlar adet sönüyordur da bence kanamaları vardır eski zaman doğumdan doğuma doktora gidilirdi,bence üstüne görme diye birşey yok

Back
X