adet olup hamile olmak

dilaraderya_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
14
1
35
kızlar merhaba şu saçmalıkla ilgili size bir sorum olacak. Eşimle 7.5 aylık evliyiz düğünün masrafı evin masrafı derken borç ödüyoruz ve çocuğun hiç sırası değil şuan. bu yüzden hep korunuyorduk ama nedense birden içime bir kuşku düştü internetten bir video izledim ve kadının adet görmesine rağmen hamile olduğuyla alakalı bir video. fiziksel olarak bu imkansız bir şey ama yine de panik bu içe girdiğinde sakinleşemiyoruz. 4 aydır düzenli olarak adet oluyorum pıhtı da var kan rengi de var test de yaptım 1. ay 1. haftada negatif. lütfen saçma sapan psikoloğa gidin demeyin ben zaten psikoloğum ve bunun psikolojik bir şey olduğunun zaten farkındayım...bu soruyu cevapları bilerek açıyorum belki bunu gerçek sanan ve ihtimali düşünenler varsa korkmasın diye.

hem kanda hem idrarda negatifi görmenize rağmen neden bu ısrar ?
değilmişsiniz işte ne güzel. ben hiç adet oldum ama acaba hamile miyim diye panikleyen düşünen görmedim korkmasın diye yazmışsınız ya, sizden başka korkan yok yani
eminim psikoloksundur.

komik olmayın istanbul medipol üniversitesi ingilizce psikoloji mezunuyum 3 senedir aktif olarak psikoloğum... ve ben çok konu okudum bunun hakkında korkanlar için ne diyeyim size bilemedim

buradaki amacınızı anlamadım. psikolog olduğunuzu iddia ediyorsunuz böyle korkulara kapılmayın diye bildiriyorsunuz ama deneme yanılma sonrasında :) siz bi korkmuşsunuz gerçek olma ihtimalini araştırmışsınız yetmemiş birde test yapmışsınız ve 1. aydan test yapıp 4 aydır düzenli adet gördüğünüzü yazmışsınız.

panik bu içe girdiğinde sakinleşemiyoruz.
bence sakin olun bazen terzi kendi söküğünü dikemiyor

Negatif zaten rahat olun birşey yok bebek olsa kendini belli eder ben burdayim diye hamilelik oyle belli olmayacak birşey degil

Negatif zaten rahat olun birşey yok bebek olsa kendini belli eder ben burdayim diye hamilelik oyle belli olmayacak birşey degil
kendim için değil ama bebek için panikliyorum gerçekten çünkü evimizin borcu duruyor şuan bebeğimiz olursa ona da eziyet etmiş olacağız internette insanlar saçmalama noktasına gelmiş 7 aydır regl oluyorum ve hamileyim diyenler var

çok az oluyor oyle seyler regl bile olsan hamile oldugunu anlarsin yani sizin durumuzda zaten hamilelik soz konusu degil korunmazsan hamile kalirsin yani rahat olun birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…