Adet olup hamile olduğunu öğrenen varmı

Melekkk652

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
48
20
18
27
merhaba kızlar. Geçen ay korunmasız ilişki yaşadım. Eşim şüphede. Ama adet oldum. Çok saçma bir şekilde ilk gebeliğimdeki belirtileri yaşıyorum. Göğüsümde damarlanma kaşıkta batma ve bel ağrısı duygusal değişim vs. Adet olup da hamile olanları görüyorum misal annem 4 ay normal adet olmuş bana hamileyken. Başına gelen varmı

Merhabalar test yaptınız mı sonuç nedir?

Test yaptınız mı sonuç nedir

Test yapsanız ona göre devam ederdiniz

Ben. Bir ayda iki defa adet oldum ikisi de dolu dolu normal kanamaydı ama lekelenme ve kasık ağrım hiç bitmedi kist olmuştur diye gittim hamile olduğumu öğrendim o da Dış gebelikmiş. Kontrol ettirmekte fayda var

Adet olupta hamile olan mı varmış şaşırdım doğrusu yani hamilelikte bildiğim kadarıyla kanama olunca hemen gel diyor Drlar

Bende de değişik durumlar söz konusu anlamlandıramıyorum bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım arkadından reglim iki gün gecikti ikinci günde kahverengi lekelenmeler yaşadım ağrım vardı ama çok feğildi sonrasında ikinci günün akşam üstü kanamaya döndü dedim değil bu ayda adet olduk ama o kadar az ki üç gün sürdü toplasan bir pedi doldurmaz parça parça geldi şimdi kasıklarımda batma var olabilir mi diye umutlanmamaya çalışıyorum ilk defa kokulu akıntı adet yaşadım acaba enfeksiyonmu diyorum

Canım akıntı kokuluysa enfeksiyon diye biliyorum gebelikte kokusuz olurmuş Adetin geçmiş ama test yapsana emin olursun normal adet mi yoksa yerleşmemi

Adet olupta hamile olan mı varmış şaşırdım doğrusu yani hamilelikte bildiğim kadarıyla kanama olunca hemen gel diyor Drlar
Tanıdığım okadar çok insan var kiiii mucizelere inanın :) mesela idrarda adet gecikmesinden bir hafta sonra çıkar derler ilk çocuğumda adetime 10 gün kala çift çizgi gördüm ve doktorum şok oldu

Ben. Bir ayda iki defa adet oldum ikisi de dolu dolu normal kanamaydı ama lekelenme ve kasık ağrım hiç bitmedi kist olmuştur diye gittim hamile olduğumu öğrendim o da Dış gebelikmiş. Kontrol ettirmekte fayda var
Çok geçmiş olsun umarım herşey gönlünce olur bende bugün kan vericem belirtilerim devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…