Adet olup hamile olduğunu ogrenen var mı?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Adet olup hamile oldgunu ogrenen var mı? Gec adet oldum test yapsam adetliyken cikar mi?

Ben varım. Kızımda benim adetim 7inci ayına kadar düzenli geldi, hamileliğimi 2 buçuk aylıkken cinsiyetiyle beraber öğrendim. Bunda ise direk kesildi.

Bende boyle bir konu acacaktim valla canim sen acmissin. Ayni durumda olabiliriz diye dusunuyorum ama erken de test yapmis olabilirim. Ilk dakikalarda cok silik bir cizgi cikti oyle de kaldi ama reglim de yeni bitti. Regl olmadan 1-2 gun once iliskimiz olmustu ama hic bilemiyorum suan kafam karisti. Sizde bir baksaniza. . Var mi baska bizim gibi olan ???

sonucunuz ne oldu acaba ? Bende benzer bir sey yasadim adetim 1 hafta onceden lekelenme seklinde geldi 3 gun devam etti erken gebelik testi yaptim hemen negatif ckti sonra adetim normal adet rengine döndü ama en fazla 2 3 gun normal gördüğüm sekilde gormusumdur onun disinda azdı.. boyle 10 gun çoğunluk lekelenme seklinde devam etti ve kesildi..saglik ocaginda doktorum izindeymis dun bitti adetim ama bu ay normal olmadigi icin aklimda hep bir şüphe var basta negatif cktigi icin umitli degilim ama test yapsam mi yeniden bilemedim

Ben aynı ay ıcerisinde 2 hafta arayla regl oldum. Normal reglm den sonraki olan 2 gün kadar sürmüştü. Ve miktarı azdı

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta büyük tuvalet için wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti çıktığımda ve sade gaz çıkıyo du yerleşme kanaması olabilir mi iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Negatifmis canim. Bu mavi testleri sevmiyorum cok yaniltiyor. 1 hafta sonra regl oldum .En guzel pembe cizgili olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…