- 22 Haziran 2021
- 83
- 18
- 38
- 28
- Konu Sahibi ezgilililiili
-
Adet olup gebe olanda var kuzum hayırlı olsun inşallah. Benimde geçen ay 1 gün sürdü gecikmeyi bekliyorum. Kan verdiniz mi?Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum bu durumu yaşayan yada çevresinde olan var ise… 28 ocakta dolu dolu adet oldum 5 şubatta bitti sonrasinda 10 şubatta lekelenme yaşadım dun test yaptım 2 farkli testle pozitif çıktı bu durumu yaşayan varmi kimyasal yada dis gebelik olabilir mi
Kan verdiniz miArkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum bu durumu yaşayan yada çevresinde olan var ise… 28 ocakta dolu dolu adet oldum 5 şubatta bitti sonrasinda 10 şubatta lekelenme yaşadım dun test yaptım 2 farkli testle pozitif çıktı bu durumu yaşayan varmi kimyasal yada dis gebelik olabilir mi
Merhaba bende normalde 5-6 gün olurum bu ay 3. Gün bitti anlam veremedim. Sizin son durum nedir inşallah sağlıklıdır bebeğinizMerhaba aynı durumu bende yasiyorum 4 gün adet oldum. Adetimin bittiği gün beta verdim 20.55 çıktı iki gün sonra 20.22 Çıktı iki gün sonra 58 çıktı. Yarın tekrar vereceğim. Adet gördüğüm halde beta değerim düşmedi aksine yükseldi. Sizin son durumunuz nedir?
Merhaba. Beta değerim artıyor doktor gebesin dedi bana. En son 100 e kadar çıktı ancak beta takibi şart dedi.Merhaba bende normalde 5-6 gün olurum bu ay 3. Gün bitti anlam veremedim. Sizin son durum nedir inşallah sağlıklıdır bebeğiniz
Merhaba son durumunuz nedirArkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum bu durumu yaşayan yada çevresinde olan var ise… 28 ocakta dolu dolu adet oldum 5 şubatta bitti sonrasinda 10 şubatta lekelenme yaşadım dun test yaptım 2 farkli testle pozitif çıktı bu durumu yaşayan varmi kimyasal yada dis gebelik olabilir mi
Canım kırmızı kan şeklinde yoğun mu gördün adet yoksa pembe miMerhaba aynı durumu bende yasiyorum 4 gün adet oldum. Adetimin bittiği gün beta verdim 20.55 çıktı iki gün sonra 20.22 Çıktı iki gün sonra 58 çıktı. Yarın tekrar vereceğim. Adet gördüğüm halde beta değerim düşmedi aksine yükseldi. Sizin son durumunuz nedir?
Başka belirtiniz var mıydıArkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum bu durumu yaşayan yada çevresinde olan var ise… 28 ocakta dolu dolu adet oldum 5 şubatta bitti sonrasinda 10 şubatta lekelenme yaşadım dun test yaptım 2 farkli testle pozitif çıktı bu durumu yaşayan varmi kimyasal yada dis gebelik olabilir mi
Yoğun adet şeklinde dört gün sürdü. Bitince beta yukselmeye başladı ama bir süre sonra düşmeye başladı ve sonlandı gebelikCanım kırmızı kan şeklinde yoğun mu gördün adet yoksa pembe mi
Aynısını yaşadımBenim annem bana hamileliğinde adet görmüşrastgele doktora gittiğinde 3 aylıkken öğrenmiş
Annem mantar olmuş doktor kan testi almışAynısını yaşadım
Şu an bebeğim 34 günlük
Ben de cinsiyeti 1 hafta sonra öğrendimAnnem mantar olmuş doktor kan testi almışhayırlı olsun hamilesiniz demiş cinsiyetide o gün söylemiş şok geçirmiş annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?