Merhaa temmzun 26snda adet gördum agustosun 3unde de ilişkim oldu prezervatfle korunduk agustosun 26sında adetimi herzamanki gibi gördüm eylülün 26snda tekrar adet oldum ama ekimde olmadım 10 tane test yaptım negatif en son ilişkim agustosta oldu ustne herzamanki gibi 2 ay adet oldum risk varmıdr hamile olsam suan 16haftalik olur ve testte cikardi heralde
Normalde de düZensizdi yani dimi? Zaten düzensiz adet oluyorsan hamile kalman çoook daha zor. Bence bununla ilgili doktora git bir sorunun varsa tedavi ol. Hormon bozukluğu veya kansızlık vardır
Doktora gittim bugun anlattim ilskim agustosta oldu 2 adet gördum simdi olmuyorm 20 gun gecikti dedim test yaptin mi dedi negatf dedim ultrasyona aldı bise yok dedi gebelik yok dedi tarlusal verdi
Arkadaslar merhaba . benm bir sorumolucak benm adetim yogun olarak4 gun suruyor 5. gun lekelenme oluyo bszen 6 da lekeoluyo bazende 5 te bitiyo .neyseadetimin 5. Gununun sonunda adetimn bittgini farkedip korunmasiz iliskmz oldu esmle . fakt ertesi sabah ic camasirimda cok hafof leke gordm ama devai gelmedi. sorumagelince sizce hamilelik ihtimalim nedir bunu yasayan arkadaslar var mi deneyimlerini paylasir misinz .