Adet olup gebelik riski varmı

Risk varmı

• Gebelik vardır

OY: 1 16,7%
  • Gebelik yoktur

OY: 3 50,0%
  • Bilmiyorum

OY: 2 33,3%

• Ankete Katılan
    6

Ahsen tat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
5
0
1
31
Merhaa temmzun 26snda adet gördum agustosun 3unde de ilişkim oldu prezervatfle korunduk agustosun 26sında adetimi herzamanki gibi gördüm eylülün 26snda tekrar adet oldum ama ekimde olmadım 10 tane test yaptım negatif en son ilişkim agustosta oldu ustne herzamanki gibi 2 ay adet oldum risk varmıdr hamile olsam suan 16haftalik olur ve testte cikardi heralde

Testte çıkardı o kadar uzun süre geçmiş.
Birşey yoktur ama adet düzensizliği için doktora gitmeni tavsiye ederim.

Testte çıkardı o kadar uzun süre geçmiş.
Birşey yoktur ama adet düzensizliği için doktora gitmeni tavsiye ederim.
Adet söktürücu ot falan kullandim yok zaten çaylarla adet oluyorum ama bu ay yok dünde gebelik testi yaptım negatifti en iyisi doktor

Adet söktürücu ot falan kullandim yok zaten çaylarla adet oluyorum ama bu ay yok dünde gebelik testi yaptım negatifti en iyisi doktor

Normalde de düZensizdi yani dimi? Zaten düzensiz adet oluyorsan hamile kalman çoook daha zor. Bence bununla ilgili doktora git bir sorunun varsa tedavi ol. Hormon bozukluğu veya kansızlık vardır

Yani söktürucu kullanmasam adetim düzensizdi eylulde söktürücü içmedm adet oldum zamanında bu ay içtim içmeme ragmen olmadım

Doktora gittim bugun anlattim ilskim agustosta oldu 2 adet gördum simdi olmuyorm 20 gun gecikti dedim test yaptin mi dedi negatf dedim ultrasyona aldı bise yok dedi gebelik yok dedi tarlusal verdi

Arkadaslar merhaba . benm bir sorumolucak benm adetim yogun olarak4 gun suruyor 5. gun lekelenme oluyo bszen 6 da lekeoluyo bazende 5 te bitiyo .neyseadetimin 5. Gununun sonunda adetimn bittgini farkedip korunmasiz iliskmz oldu esmle . fakt ertesi sabah ic camasirimda cok hafof leke gordm ama devai gelmedi. sorumagelince sizce hamilelik ihtimalim nedir bunu yasayan arkadaslar var mi deneyimlerini paylasir misinz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…