ADET OLUP BİTTİKTEN SONRA KASIK AĞRISI BAŞLAYAN VARMIII

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selam herkese bu ay reglim 6 gün gecikti 6 günün sonunda oldum normal adet bittikten sonra sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrılar oluştu dünde akşam miğdem bulandı afedersiniz çıkarttım. gecen ayın sonuna doğru rutin kontrole gittim kist yada herhangi birşey çıkmadı ne olabilir sizce yardım lütfennnn

Çok teşekkür ederim cvp için canım ama daha yeni gittim doktora geçen ayki regliden sonra kist falan hiçbişey görünmedi

Çok teşekkür ederim cvp için canım ama daha yeni gittim doktora geçen ayki regliden sonra kist falan hiçbişey görünmedi
evet haklısınız bende de kist yok ama dedigim gibi yumurta çatlama dönemimde bende de agrı yapıyor bazen kist olmasına gerek yok yanı agrı olması için

Reglimin geciktiği zamanlarda, bittikten bir kaç gün sonra benim de sağ ya da sol yumurtalığımda ağrı oluyor. Doktora göründüm kist veya benzeri bir şey olmadığını söyledi. Sebepleri stres ya soğuk alma kaynaklı olabilir dedi. Özellikle ayakları ve beli sıcak tutmak gerekiyor canım. Bir de benim gibi biraz takıntılıysan düşüne düşüne kendi kendine stres yaratıp daha çok ağrımasına bile sebep olabilirsin. Papatya çayı tüket ve kendini korkutma :) geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…