Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet olup bittiği halde göğüs hassasiyeti ve kasik ağrisi devam edip hamile olduğunu öğrenen var mı ?
- Konu Sahibi lala2010
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olunuyor valla hamileyken adet olunuyor benım amcamın eşi 3 dogum yaptı her gebelıgınde 9 ay adet gordu bebekleri de saglıklı ve kilolu normal yolla dogduSelam herkese ben adet oldum yerlesme kanaması değil iki gün gecikmeli normal adet oldum ve göğüslerim bugün bittiği halde adetim daha da şişti ve kasıklarım ağrıyor adet bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ? Cevaplar için teşekkürler bu arada hamileyken adet olunmaz asla imkansız gibi saçma sapan mesajlar atmayın lütfen
hayirr canim ilk defa boyle oluyorum dun kan testi yaptirdim negatif ciktiDaha önce olmuşmuydu canım? Benim yaşadığım ilk defaydi hamile olduğumu öğrenmeden 1 ay öncesi olmuştu
Kanda çıkıyor kesin olarak hamile olsaydın çıkardı hayırlısı olsunhayirr canim ilk defa boyle oluyorum dun kan testi yaptirdim negatif cikti
demek ki canimKanda çıkıyor kesin olarak hamile olsaydın çıkardı hayırlısı olsun
bilmiyorum canim yaa 4 gundur hala kahverengiye donuk kanli akintim varYumurtlama kanaması ve ağrısı olabilir o zaman
ay ne bileyim ilk defa olunca bi sasirdim ama ben bir kac gun sonra yeniden test yaptiricamAra kanama yaşanıyor böyle gayet normal hamile değilsiniz
Bu seni yıpratır çünkü o kanamadan 10 gün sonra kanda belli oluyor zaten sen bilirsinay ne bileyim ilk defa olunca bi sasirdim ama ben bir kac gun sonra yeniden test yaptiricam
dogru diyorsun o halde biraz daha bekleyeyimBu seni yıpratır çünkü o kanamadan 10 gün sonra kanda belli oluyor zaten sen bilirsin
Hamileyken adet olunuyo benim annem oluyordu ben çok şaşırıyorum imkansız falan diye düşünüyordum ama bende hamileydim 2 hafta öncesine kadar ve bende oluyordum yani imkansız bişey değil kişiden kişiye değişen bı durumSelam herkese ben adet oldum yerlesme kanaması değil iki gün gecikmeli normal adet oldum ve göğüslerim bugün bittiği halde adetim daha da şişti ve kasıklarım ağrıyor adet bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ? Cevaplar için teşekkürler bu arada hamileyken adet olunmaz asla imkansız gibi saçma sapan mesajlar atmayın lütfen
Aynen öyle alt komşum kilolu mide bulantısı için doktora gitti 5.5 aylık hamile olduğunu öğrendi adeti günü gününe olmuş kadın Allah'in işi işte verdiğine veriyor her şekilde kurban olduğum tez vakitte bana da nasip etsin inşallah size de 9 Ağustos doğum günüm takvime göre aynı gün adet günüm inşallah olmam hasta hamile olduğumu öğrenirim bana Allah'ın nasip ettigi en anlamlı hediye olur inşallahHamileyken adet olunuyo benim annem oluyordu ben çok şaşırıyorum imkansız falan diye düşünüyordum ama bende hamileydim 2 hafta öncesine kadar ve bende oluyordum yani imkansız bişey değil kişiden kişiye değişen bı durum
İnşallah gonlunuze göre verir AllahAynen öyle alt komşum kilolu mide bulantısı için doktora gitti 5.5 aylık hamile olduğunu öğrendi adeti günü gününe olmuş kadın Allah'in işi işte verdiğine veriyor her şekilde kurban olduğum tez vakitte bana da nasip etsin inşallah size de 9 Ağustos doğum günüm takvime göre aynı gün adet günüm inşallah olmam hasta hamile olduğumu öğrenirim bana Allah'ın nasip ettigi en anlamlı hediye olur inşallah
Yaa öyle bir şey olsa çok hoş olur gerçekten inşallah öyle olur gerçekten Allah istediğinde herşey oluveriyor inşallah bize de bebek nasip eder bütün isteyenlereAynen öyle alt komşum kilolu mide bulantısı için doktora gitti 5.5 aylık hamile olduğunu öğrendi adeti günü gününe olmuş kadın Allah'in işi işte verdiğine veriyor her şekilde kurban olduğum tez vakitte bana da nasip etsin inşallah size de 9 Ağustos doğum günüm takvime göre aynı gün adet günüm inşallah olmam hasta hamile olduğumu öğrenirim bana Allah'ın nasip ettigi en anlamlı hediye olur inşallah
Benim ilk hamileliğim öyle olmuştu adetim bittiği gün 3.idrarla test yapmıştım hatta çift çizgiyi görmüştüm inanmadım ilk başta testin bozuk olduğunu düşünüp diğer gün tekrardan test yaptım yine çift çizgiydi benim ama ben bebeğimi kaybettim sana tavsiyem eğer öyle bişey hissediyorsan hamilelik gibi hemen test yapma bir 10 gün geçsin en azından ben erken öğrendiğim için çok çektim kese görünmedi filan kimyasal gebelikmi dış gebelik mi diye beynimi yemiştim biraz zamana yay daha sonra test yapSelam herkese ben adet oldum yerlesme kanaması değil iki gün gecikmeli normal adet oldum ve göğüslerim bugün bittiği halde adetim daha da şişti ve kasıklarım ağrıyor adet bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ? Cevaplar için teşekkürler bu arada hamileyken adet olunmaz asla imkansız gibi saçma sapan mesajlar atmayın lütfen