• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olup bittiği halde göğüs hassasiyeti ve kasik ağrisi devam edip hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Selam herkese ben adet oldum yerlesme kanaması değil iki gün gecikmeli normal adet oldum ve göğüslerim bugün bittiği halde adetim daha da şişti ve kasıklarım ağrıyor adet bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ? Cevaplar için teşekkürler bu arada hamileyken adet olunmaz asla imkansız gibi saçma sapan mesajlar atmayın lütfen
Olunuyor valla hamileyken adet olunuyor benım amcamın eşi 3 dogum yaptı her gebelıgınde 9 ay adet gordu bebekleri de saglıklı ve kilolu normal yolla dogdu 😊

Selam herkese ben adet oldum yerlesme kanaması değil iki gün gecikmeli normal adet oldum ve göğüslerim bugün bittiği halde adetim daha da şişti ve kasıklarım ağrıyor adet bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ? Cevaplar için teşekkürler bu arada hamileyken adet olunmaz asla imkansız gibi saçma sapan mesajlar atmayın lütfen
Hamileyken adet olunuyo benim annem oluyordu ben çok şaşırıyorum imkansız falan diye düşünüyordum ama bende hamileydim 2 hafta öncesine kadar ve bende oluyordum yani imkansız bişey değil kişiden kişiye değişen bı durum

Hamileyken adet olunuyo benim annem oluyordu ben çok şaşırıyorum imkansız falan diye düşünüyordum ama bende hamileydim 2 hafta öncesine kadar ve bende oluyordum yani imkansız bişey değil kişiden kişiye değişen bı durum
Aynen öyle alt komşum kilolu mide bulantısı için doktora gitti 5.5 aylık hamile olduğunu öğrendi adeti günü gününe olmuş kadın Allah'in işi işte verdiğine veriyor her şekilde kurban olduğum tez vakitte bana da nasip etsin inşallah size de 9 Ağustos doğum günüm takvime göre aynı gün adet günüm inşallah olmam hasta hamile olduğumu öğrenirim bana Allah'ın nasip ettigi en anlamlı hediye olur inşallah

Aynen öyle alt komşum kilolu mide bulantısı için doktora gitti 5.5 aylık hamile olduğunu öğrendi adeti günü gününe olmuş kadın Allah'in işi işte verdiğine veriyor her şekilde kurban olduğum tez vakitte bana da nasip etsin inşallah size de 9 Ağustos doğum günüm takvime göre aynı gün adet günüm inşallah olmam hasta hamile olduğumu öğrenirim bana Allah'ın nasip ettigi en anlamlı hediye olur inşallah
İnşallah gonlunuze göre verir Allah 😊

Yaa öyle bir şey olsa çok hoş olur gerçekten inşallah öyle olur gerçekten Allah istediğinde herşey oluveriyor inşallah bize de bebek nasip eder bütün isteyenlere

Benim ilk hamileliğim öyle olmuştu adetim bittiği gün 3.idrarla test yapmıştım hatta çift çizgiyi görmüştüm inanmadım ilk başta testin bozuk olduğunu düşünüp diğer gün tekrardan test yaptım yine çift çizgiydi benim ama ben bebeğimi kaybettim 😞sana tavsiyem eğer öyle bişey hissediyorsan hamilelik gibi hemen test yapma bir 10 gün geçsin en azından ben erken öğrendiğim için çok çektim kese görünmedi filan kimyasal gebelikmi dış gebelik mi diye beynimi yemiştim biraz zamana yay daha sonra test yap

Back
X