Selam herkese ben adet oldum yerlesme kanaması değil iki gün gecikmeli normal adet oldum ve göğüslerim bugün bittiği halde adetim daha da şişti ve kasıklarım ağrıyor adet bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ? Cevaplar için teşekkürler bu arada hamileyken adet olunmaz asla imkansız gibi saçma sapan mesajlar atmayın lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet olup bittiği halde göğüs hassasiyeti ve kasik ağrisi devam edip hamile olduğunu öğrenen var mı ?
- Konu Sahibi lala2010
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?8 aydır evliyim 8 aydır çocuk planlıyoruz takipteyim sürekli yumurtlama günleri anlarını sürekli değerlendiriyorum normal zaman ve yumurtlama zamanını ayırt edebiliyorum artık ben tüm belirtiler olup hamile kalamayanlardanim malesef bugün idrar testi yaptırmayı düşünüyorum cevabınız için teşekkürler sevgilerBazen adet biter bitmez yumurtlama olabiliyor onun etkisi olabilir ovülasyon testiyle bakabilirsiniz yumurtlama olmuş mu olmamış mı
Ben hamileligimde tam adet gunumde kanama oldu. Hem de baya. O yuzden test yapin muhakkak. Benim de adet oncesi gogus hassasiyetim olur ama adetlr birlikde geçer8 aydır evliyim 8 aydır çocuk planlıyoruz takipteyim sürekli yumurtlama günleri anlarını sürekli değerlendiriyorum normal zaman ve yumurtlama zamanını ayırt edebiliyorum artık ben tüm belirtiler olup hamile kalamayanlardanim malesef bugün idrar testi yaptırmayı düşünüyorum cevabınız için teşekkürler sevgiler
Adetim bitti bir gün sonra tekrar adet olur gibi kanamam oldu bir kaç gün sürdü durdu onun üzerine öğrenmiştim hamile olduğumu hiç ihtimal vermedim ama olabiliyor böyle şeylerSelam herkese ben adet oldum yerlesme kanaması değil iki gün gecikmeli normal adet oldum ve göğüslerim bugün bittiği halde adetim daha da şişti ve kasıklarım ağrıyor adet bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ? Cevaplar için teşekkürler bu arada hamileyken adet olunmaz asla imkansız gibi saçma sapan mesajlar atmayın lütfen
Cevabın için teşekkür ederim ya kendimi farklı hissediyorum bu sefer ben adet olduğum için hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama bir garip yanı vücudum kasiklarim ağrıyor adet bittiği halde memeler şişiyor açıyorAdetim bitti bir gün sonra tekrar adet olur gibi kanamam oldu bir kaç gün sürdü durdu onun üzerine öğrenmiştim hamile olduğumu hiç ihtimal vermedim ama olabiliyor böyle şeyler
Hamilemiydiniz siz cevap için teşekkürlerBen hamileligimde tam adet gunumde kanama oldu. Hem de baya. O yuzden test yapin muhakkak. Benim de adet oncesi gogus hassasiyetim olur ama adetlr birlikde geçer
İnşallah bende oyleyimdir Allah'ım sen ol dersin olur modundayim kömür tasidim çuval çuval geçen hafta ben birine yardım amaçlı Allah işte onca ağırlığa rağmen bile bir mucize yaratır inşallahAdetim bitti bir gün sonra tekrar adet olur gibi kanamam oldu bir kaç gün sürdü durdu onun üzerine öğrenmiştim hamile olduğumu hiç ihtimal vermedim ama olabiliyor böyle şeyler
Rica ederim canım ne demek test yap kesin sonuç alırsınCevabın için teşekkür ederim ya kendimi farklı hissediyorum bu sefer ben adet olduğum için hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama bir garip yanı vücudum kasiklarim ağrıyor adet bittiği halde memeler şişiyor açıyor
Evet hamileydm 15. haftada kaybettim meleğimi 3 ay önceHamilemiydiniz siz cevap için teşekkürler
Aynn öyle Şüphesiz Allah ol der ve olur onun için imkansız yok senin içinde hayırlısı olsun inşallah dua et Rabbim ne derse oİnşallah bende oyleyimdir Allah'ım sen ol dersin olur modundayim kömür tasidim çuval çuval geçen hafta ben birine yardım amaçlı Allah işte onca ağırlığa rağmen bile bir mucize yaratır inşallah
Çok üzüldüm Allah'ım kimseye yaşatmasınEvet hamileydm 15. haftada kaybettim meleğimi 3 ay önce
İnşallah gönlüne göre olur her şey canımAynn öyle Şüphesiz Allah ol der ve olur onun için imkansız yok senin içinde hayırlısı olsun inşallah dua et Rabbim ne derse o
Sağol canım Allah razı olsunÇok üzüldüm Allah'ım kimseye yaşatmasın
Seninde inşaAllah Rabbim cümlemize iyilikler güzellikler versinİnşallah gönlüne göre olur her şey canım
Evet hamileydim. Hatya 8ci haftada da normal adetden daha fazla kanamam olmuşduHamilemiydiniz siz cevap için teşekkürler
Kanama bittikten kaç gün sonra test yaptırdınızAdetim bitti bir gün sonra tekrar adet olur gibi kanamam oldu bir kaç gün sürdü durdu onun üzerine öğrenmiştim hamile olduğumu hiç ihtimal vermedim ama olabiliyor böyle şeyler
15 veya 20 gün sonrası yanlış hatırlamıyorsamKanama bittikten kaç gün sonra test yaptırdınız
benimde adetim tam zamaninda oldu ve 6 gun surdu ardindan 3 gun sonra tekrar kanli akintim basladi ve suan hafif kahverengiye donuk sulu akintim var ve bunun yani sira inanilmaz bir karin sancim ve bel agrim var ama kasiklarim veya goguslerim agrimiyor nedeni ne olabilir acaba kizlarAdetim bitti bir gün sonra tekrar adet olur gibi kanamam oldu bir kaç gün sürdü durdu onun üzerine öğrenmiştim hamile olduğumu hiç ihtimal vermedim ama olabiliyor böyle şeyler
Daha önce olmuşmuydu canım? Benim yaşadığım ilk defaydi hamile olduğumu öğrenmeden 1 ay öncesi olmuştubenimde adetim tam zamaninda oldu ve 6 gun surdu ardindan 3 gun sonra tekrar kanli akintim basladi ve suan hafif kahverengiye donuk sulu akintim var ve bunun yani sira inanilmaz bir karin sancim ve bel agrim var ama kasiklarim veya goguslerim agrimiyor nedeni ne olabilir acaba kizlar