adet olmuyorum:(

hm doktora sorayım da ona göre kullanayım kafama gore kullanmak istemiyorum acıkcası.

Tabi cnm ole bisi ypma zaten.ama doktora sen sun bi fikri.hapin adini wer.insulun de anlar o.cok kisinin adetini dzenlemis bu hap.we gebe kalanda cok.umudum war bu haptan.folikasit ic birde sor ama

Yo tam tersi çocuk istemiyorsan korun demişti çünkü sonuçlara göre normal herşey :KK66: tedavi ile demedi yani :KK66:

Ha evet regli olmamak bi dünya hastalıkta yapıyor mesela bende insülin direncide var şeker sorunuda kilomda çok ama ben ilaç kullanamıyorum nedense istesemdemunutuyorum içmeyi çok denedim olmuyor :KK51:

Ha evet regli olmamak bi dünya hastalıkta yapıyor mesela bende insülin direncide var şeker sorunuda kilomda çok ama ben ilaç kullanamıyorum nedense istesemdemunutuyorum içmeyi çok denedim olmuyor :KK51:
benimde kilo normal karnım buyuk 5 6 aylık gibi adet olmadıgıma baglıyorum:)

16 yaşındayım sadece 2 yıl önce regl oldum.daha sonra haplarla 1 defa o hapta aşırı sinir ve ağrı yaptı. Ara ara minik kanlar geliyo ve kötü akıntım var acayip ağrısını çekiyorum resmen ya ben ne yapmalıyım acil cevap

X