- 6 Ekim 2014
- 57
- 2
snin ki gene duzensizmiş ben hiç olmuyorum sadece ilacla oluyorumkeske benmkide duzensiz olsaymış.Aynen ole ama pko en kolay cozulen hastalikmis.yani tedawiye en olumlu sonuc weren hastalikmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
snin ki gene duzensizmiş ben hiç olmuyorum sadece ilacla oluyorumkeske benmkide duzensiz olsaymış.Aynen ole ama pko en kolay cozulen hastalikmis.yani tedawiye en olumlu sonuc weren hastalikmis
sen nerden bliyorsun cevrende varmı peki oyle.
hmm gerci doktorada inanmamak lazım cunku hersy allah isterse olur
snin ki gene duzensizmiş ben hiç olmuyorum sadece ilacla oluyorumkeske benmkide duzensiz olsaymış.
hm doktora sorayım da ona göre kullanayım kafama gore kullanmak istemiyorum acıkcası.Canim benimde oyle iste ilacsiz gelmio demek istiom yannis anladin sanirim.glifor kullan yumurtaliklardaki insulunu ayarliyormus
hm doktora sorayım da ona göre kullanayım kafama gore kullanmak istemiyorum acıkcası.
ok canım cok sagol.Tabi cnm ole bisi ypma zaten.ama doktora sen sun bi fikri.hapin adini wer.insulun de anlar o.cok kisinin adetini dzenlemis bu hap.we gebe kalanda cok.umudum war bu haptan.folikasit ic birde sor ama
ok canım cok sagol.
ok canım en kısa zamanda tekrar gdecmRica edrim.ama doktora bir an once gitmeni onerrim.gec kalma
ok canım en kısa zamanda tekrar gdecm
ya cok kotu.ama bana demediler hiç pko lusun dye.Ihmal etme.pko seker hastasi bile ypiomus insani.tedawi edilmezse
farklı o zaman bizim ki :)Yo tam tersi çocuk istemiyorsan korun demişti çünkü sonuçlara göre normal herşey tedavi ile demedi yani
benimde kilo normal karnım buyuk 5 6 aylık gibi adet olmadıgıma baglıyorum:)Ha evet regli olmamak bi dünya hastalıkta yapıyor mesela bende insülin direncide var şeker sorunuda kilomda çok ama ben ilaç kullanamıyorum nedense istesemdemunutuyorum içmeyi çok denedim olmuyor
slm kızlar ben 25 yasındayım ve bu yasıma kadar hiç adet görmedm sadece