• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olmuyorum lütfen yardımm edin:((((

tanemkrshn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
11
0
36
İzmir
25 yasındayım 1 yıl once doktora gıttım prolaktın hormonum yuksek oldugu ıcın adet duzensılzıgı oldugunu soyledı 6 ay dostınex ve dıana 35 kullandım sonra sıvılce sorunum ve adet duzensılıgı sorunum bıttı son 6 aydır duzenlı brı sekılde adet goruyordum ekımın 4de hastalndım kasımda 4de hastalandım ama bır gun geldı aralıkta yıne 4de geldı aama bır gun cok az geldı uzerınden 4 gun gecınce yınebır gun geldı ama gunluk pedle ıdare ettım yanı o kadar az,gelmıyor ıkı aydır dısım agrıdıgı ıcın cok antıbıyotık ve agrı kesıcı kullandım acaba bundan dolayımı adet gormuyorum yoksa ıkı ay once nısanlımla surtunme yoluyla ılıskı yasadık ama tam bırlesme olmadı acaba zevk suyundan hamıle kalmsı olabılrmıyım?hamıleysem bu sekılde kanama olması normalmı sızce korktugum ıcın test yapamıyorum psıkoljım bozuldu doktorada gıdemıyorum kendımı hamıle gıbı hıısedıyorum sankı tum belırtılerı varmıs gıbı bende hıssedıyorumm cok korkuyorumm:((

Back