• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olmuşum!

insirah3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
354
2
46
İstanbul
slm kızlar dogum yapalı 30 gün oluo bu arada sezeryanla dogum yaptım kanamalarım kesilmişti ama dün akşam tekrardan başladı şimdi doktoru aradım sordum adet olmuş olabilirsin 40 dan sonra gel dedi bölee durum yaşayan varmı?

böyle değil ama benimde doğumdan sonra 2.ayda kanamam oldu kesildi.ertesi gün bidaha oldu yıne kesildi.2gün oldum sanırım adetti.düzene girene kadar böyle olabilirmiş.ilginç...

cnm kırkbaşı olmuşsun
ben de olmuştum
1hafta hafif kanama oldu
sonra bir daha adet olmadım
bebeğim tamamen ek gıdaya geçti
6.ayda adet olmaya başladım
her ay oluyorum artık

doğumdan sonra yaklaşık 35-36 gün kanamam olmuştu.kırkım çıktıktan 2-3gün sonrada adet olmuştum...
bende çok şaşırmıştım ne şimdi bu diye bende doktoru aradım korkmana gerek yok adet olmuşsundur dedi.o günden sonra düzenli olarak her ay adet olmaya devam ediyorum

benim de ilk doğumumda 33 gün kanamam oldu. kesildi 1 hf sonra 40. gün 4-5 gün kanama oldu. ondan sonrada düzenli her ay oldu. sürekli emzirmeme rağmen..

Ben de sezeryan oldmuştum. Kanamam bir ara kesilip sonra tekrar başlamıstı ilk 40 günlük süre içinde. Bana kanama 40 sürer dedikleri için doktoru arama ihtiyacı hissetmemiştim. Benim adetim 5 gün sürerdi ve 4. gün kanamam olmaz, 5. gün tekrar bir miktar kanama olup biterdi. Doğum sonrası kanamamın da biraz ara verip tekrar başlamasını adetin genişletilmiş bir hali olarak yorumlamıştım kendi kafamdan.

Back